Moyes: Spillerne gjorde det fremragende

Manchester United-manager David Moyes er mest glad, men også en smule skuffet efter 1-1-kampen mod Bayern München på Old Trafford

David Moyes var ikke helt tilfreds med 1-1, selv om Manchester United langt fra var spilstyrende mod Bayern München. (Foto: AP/Jon Super)
David Moyes var ikke helt tilfreds med 1-1, selv om Manchester United langt fra var spilstyrende mod Bayern München. (Foto: AP/Jon Super)

Manchester United har tabt uhørt mange kampe på Old Trafford i denne sæson, og de fleste troede, at De Røde Djævle stod til en ordentlig røvfuld i tirsdagens kvartfinale i Champions League mod suveræne Bayern München.

Se også: TV: Bliver United snydt for scoring?

United slap dog fra opgøret med skindet på næsen og et 1-1-resultat i banken, og dermed lever holdet fortsat før den svære returkamp på Allianz Arena i næste uge.

- Spillerne gjorde det rigtig godt, så vi er tilfredse, men også en smule skuffede over, at vi indkasserede mål til sidst. Der var stor iver efter, at vi skulle gøre det godt, for spillerne var klar over, at vi var oppe mod en god modstander i aften. Vi er klar over, at vi skal score i returkampen, og det må vi gøre noget ved. Men vi er også klar over, at vi har givet os selv en god mulighed, siger manager David Moyes til ITV.

Se også: Bayern-spillere: United var ultra-defensive

Nemanja Vidic headede Manchester United foran efter 57 minutter, men ti minutter senere udlignede Bastian Schweinsteiger. Netop Schweinsteinger slipper Manchester United for i returkampen – han blev nemlig udvist i slutfasen af tirsdagens opgør.

0 kommentarer
Vis kommentarer