SLUT: PSG tæt på semifinalen

Matchfakta: PSG-Chelsea 3-1 - gemoplev kampen minut for minut

(Foto: AP)
(Foto: AP)

- Mourinho gjorde mig til en løve i stedet for en kat. Han fandt ting i mig, som ingen anden havde fundet før.

De rosende ord om Moruinho faldt i 2013, hvor Zlatan Ibrahimovic blev interviewet af BBC i forbindelse med udgivelsen af biografien 'Jeg er Zlatan'.

Og Zlatan er stadig begejstret for Jose Mourinho som træner, men på Parc des Princes er de i aften modstandere i den ene kvartfinale i årets Champions League-turnering. Paris Saint-Germain mod Chelsea. Egoet på banen mod egoet på bænken.

Se også: Lyon-angriber: Jeg vil til Juventus

Spørger man Zlatan og PSG, så er de ikke i tvivl om udfaldet af aftenens opgør i Paris.<br /><br /><p>Formbarometeret peger da også PSG som favoritter. Det franske hold, hvis ejere er fra Qatar, har vundet deres senete ni kampe i streg med en samlet målscore på 22-3. Omvendt har englænderne, der er ejet af en russer, indenfor de sidste fem kampe tabt to gange - 1-0 til Aston Villa og 1-0 til Crystal Palace.</p><a id="_624538bb-ea50-45c8-a536-e37498845245" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/franskfodbold/article4686768.ece">Purunge Zlatan tæt på slagsmål: Prøvetrænede i QPR</a><br /><br /><p>Jose Mourinho har dog vundet Champions League to gange (med Porto og Inter, red.), så han har rutinen. Zlatan mangler stadig at løfte trofæet, og har selv tidligere kaldt tiden i PSG for hans sidste chance for at vinde Champions League, så sorvent en aldeles tændt og sulten svensker i aften.</p><p>Som et lille kuriosum kan det nævnes, at Mourinhos første kamp i Champions League som Chelsea-manager var mod PSG. Det var 2004. I startopstillingen var bl.a. Petr Cech, John Terry og Frank Lampard. Chelsea vandt kampen med 3-0.</p><p>Startopstillingerne:</p><p><b><u>Paris Saint-Germain</u></b><br />Sirigu, Jallet, Alex, Silva, Maxwell, Verratti, Motta, Matuidi; Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi.</p><p><b><u>Chelsea</u></b><br />Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramires, David Luiz, Willian, Oscar, Hazard, Schürrle</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer