TV: Bayern München boykotter britiske aviser

Bayern München dropper samarbejdet med to engelske aviser, som har svinet Bastian Schweinsteiger til

Bastian Schweinsteiger blev udvist i første akt af Champions League-kvartfinalen mellem Manchester United og Bayern München. (Foto: AP)
Bastian Schweinsteiger blev udvist i første akt af Champions League-kvartfinalen mellem Manchester United og Bayern München. (Foto: AP)

Den tyske storklub Bayern München finder sig ikke i, at to engelske aviser har tilsvinet Bastian Schweinsteiger efter midtugens 1-1-kamp ude mod Manchester United.

Grove overskrifter rettet mod Bastian Schweinsteiger har fået Bayern München til at nægte to engelske aviser adgang til Champions League-kampen mod United i næste uge.

Se også: TV: Moyes' mini-mirakel

Under den første af to kvartfinalekampe på Old Trafford tirsdag aften blev Schweinsteiger udvist efter en tackling på United-stjernen Wayne Rooney.

Det udnyttede tabloidaviserne Daily Mirror og The Sun sig straks af med overskrifter på onsdagens avisforsider som "You dirty Schwein" og "You Schwein!"

I München var disse overskrifter for meget af det gode. Bayern München har valgt at nægte journalister fra de engelske aviser akkreditering til returkampen i Tyskland på onsdag.

Se også: Bayern-spillere: United var ultra-defensive

- Bayern München accepterer ikke den slags journalistik og fordømmer sådanne overskrifter på strengeste vis, meddeler Bayern München torsdag.

Tidligere i år havnede Bayern München i unåde hos det europæiske fodboldforbund (Uefa) på grund af supporternes opførsel i udekampen mod Arsenal i 1/8-finalen.

Dengang havde de tyske fans blandt andet lavet et banner med påskriften "Gay Gunners" og en tegning af en kanon, som angiveligt var rettet mod Arsenals tyske midtbanespiller Mesut Özil.

Schweinsteiger får rødt - men filmer Rooney her?Se situationen, der startede hele Schweinsteiger-balladen

0 kommentarer
Vis kommentarer