Blanc blæser til angreb på Stamford Bridge

Laurent Blanc ønsker at se et offensivt Paris Saint-Germain, når holdet møder Chelsea i returkampen på Stamford Bridge.

(Foto: Christophe Ena/AP)
(Foto: Christophe Ena/AP)

Paris Saint-Germain vil ikke forsøge at forsvare sig til en samlet sejr over Chelsea i Champions League-kvartfinalen, lover træner Laurent Blanc.

Ligue 1-mestrene vandt det første opgør på Parc des Princes med 3-1. Men til for at PSG ligger lunt i svinget til at nå klubbens første Champions League-semifinale siden 1995, og at de desuden må stille uden topscorer Zlatan Ibrahimovic, så har Blanc ingen intentioner om lade sit holde gå defensivt til værks.

- Vi er ikke kommet her til for at lade Chelsea diktere spillet og dominere os. Den bedste tilgang og måde at spille er at have bolden og skabe chancer, sagde han på mandagens pressemøde

- Vi har en vis filosofi for vores spil. Vi har stor tiltro til denne.

- Vores filosofi er at angribe. Vi kan lide at have bolden og skabe problemer for vores modstander.

Se også: Cruyff spanker Mourinho: Det er altid spillernes skyldSe også: Kontant afregning før CL-semifinale: Så meget får PSG-spillerne

I Paris Saint-Germain har man som ambition at vinde Champions League en dag, men den franske træner afviste, at han er under pres for at vinde turneringen i denne sæson.

- Ja, vi ønsker at vinde Champions League. Vi har sagt det offentligt før, men det er en turnering, der er meget svær at vinde. Jeg tror, vi vil være i stand til at vinde den en dag.

0 kommentarer
Vis kommentarer