Ronaldo misser formentlig Dortmund-kamp

Cristiano Ronaldo måtte udgå af Real Madrids træning i går på Signal Iduna Park, og han spiller formentlig ikke mod Dortmund i aften

Cristiano Ronaldo. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo. (Foto: AP)

Cristiano Ronaldo blev sparet i weekenden mod Real Sociedad, men han er udtaget til Real Madrids 20-mandstrup til Champions League-opgøret i aften mod Dortmund.

Det er dog ikke synderlig sandsynligt, at Ronaldo spiller, for han har problemer med sit ene knæ og udgik 20 minutter før tid af Real-træningen i aftes på Signal Iduna Park.

Træner Carlo Ancelotti sagde ellers i går inden træningen, at Ronaldo følte sig 100 procent klar, og at han ville spille, hvis han var det, men han slog samtidig fast, at han ikke ville tage nogen chancer med den portugisiske stjerne.

Se også: TV: Storspillende Eriksen: Gjorde bare mit job

Real Madrid vandt den første kamp med 3-0 på Estadio Santiago Bernabeu, så Real skal reelt kun score ét mål for at have lukket kampen.

Gør de det, skal Dortmund score fem gange for at gå videre, og det virker ikke synderlig sandsynligt, når man regner de to klubbers form i denne sæson ind i ligningen.

Uden Ronaldo vandt Real Madrid sikkert med 4-0 over Real Sociedad i weekenden.

0 kommentarer
Vis kommentarer