TV: Jubel? Nej, det var et taktikmøde ...

- Jeg løb ikke ned til hjørneflaget for at fejre scoringen, siger José Mourinho

(Foto: Matt Dunham/AP)
(Foto: Matt Dunham/AP)

Splitsekundet efter Demba Ba havde skovlet bolden ind over stregen til 2-0 og dermed så godt som sendt sit hold videre til Champions Leagues semifinaler på bekostning af Paris St. Germain, satte Chelsea-manager José Mourinho i spurt ned til sine jublende spillere.

Men ifølge den karismatiske portugisiske manager var det ikke af glæde - nærmere et improviseret taktikmøde.Dette er ikke Mourino, som jubler med sine spillere. (Foto: Matt Dunham/AP)
Dette er ikke Mourino, som jubler med sine spillere. (Foto: Matt Dunham/AP)


- Jeg løb ikke ned til hjørneflaget for at fejre scoringen. Jeg løb derned for at fortælle dem, hvilke ændringer vi skulle foretage. Der var tre minutter tilbage plus tillægstid, og den måde, vi spillede på, var alt for risikabelt.

- Jeg ville have at Demba Ba skulle spille foran forsvaret, og Fernando Torres skulle forsvare mod Maxwell. Jeg prøvede at bruge dem til forskellige opgaver, sagde Mounrinho til britisk ITV.

Når ret skal være ret, så ser man på tv, Fernando Torres og Samuel Eto'o blive hvisket i øret af deres manager.

Se Mourinhos sprint:

Se Mourinhos vilde sprint efter forløsende Chelsea-mål

Mourinho fandt det naturligvis også fair, at det lykkes London-klubben at vende slagets gang efter at have tabt 1-3 i Paris.

- Det var meget velfortjent, at holdet, som prøvede at forsvare sig, blev straffet. Holdet, der spillede med deres hjerte, fortjente at gå videre, siger Chelsea-manageren.

Se også: TV: Mourinho leverede grimt mirakel

Anfører John Terry blev spurgt af ITV, hvornår han sidst havde set José Mourinho i løb, hvortil han svarer:

- Champions League betyder noget helt særligt for os. Den ene gang, vi har vundet den, var den bedste følelse nogensinde.

Efter kampen viste David Luiz på Instagram, hvor god stemningen havde været i omklædningsrummet bagefter.

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer