MATCHFAKTA: Atletico-Barcelona

Atletico Madrid og Barcelona var helt lige inden Champions League-returopgøret på Vicente Calderon. Gense kampen i tekst med ekstrabladet.dk

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Atlético Madrid leverede et fantastisk resultat, da det lykkedes dem at spille 1-1 med Barcelona på Camp Nou i den første kvartfinale i Champions League.

Dermed står hovedstadsklubben med det bedste udgangspunkt før returopgøret hjemme på Vicente Calderon.

Den normale lillebror i Madrid har fulgt med de 'to store' i den spanske liga, hvor de netop nu fører La Liga - et point foran dagens modstander. Og i dag kan de gøre det af med den katalanske gigant i Champions League.

Se også: TV: Gudemål i spansk CL-remis

Barcelona er presset før aftenens gigant-møde. De to Madrid-klubber ånder Barca i nakken i ligaen - lige foran og lige bagved - og ærkerivalerne fra Real Madrid sikrede sig CL-avancement i går, så den bedrift skal kopieres, hvis ikke hovedstaden skal grine deres røv i laser helt frem til det spanske mesterskab er afgjort.

Barcelona har dog en lækker statistik at læne sig op ad: De har nemlig ikke tabt en kamp i Champions League-kvartfinalerne siden april 2003. Siden da har de vundet otte og spillet syv uafgjort. Kun resultatet 0-0 vil som uafgjort sende katalanerne ud i mørket.

Der venter en spansk gyser af rang.

Du kan følge Atletico Madrid-Barcelona live i tekst øverst oppe

1 af 2 Alba og Barcelona SKAL score i Madrid for at gå videre i CL (Foto: AP)
2 af 2 (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer