Moyes: Vi skal være i Champions League

Manchester United vil genopbygge holdet og tilbage i Champions League efter maksimalt et års fravær

Daiv Moyes vil tilbage i Champions League i en fart. (Foto: AP)
Daiv Moyes vil tilbage i Champions League i en fart. (Foto: AP)

Da Manchester United onsdag aften røg ud af Champions Leagues kvartfinale med nederlag på 1-3 til Bayern München, forsvandt - næsten - også muligheden for deltagelse i næste års turnering.

Holdet er nummer syv i Premier League, syv point efter Arsenal, som sidder på den fjerdeplads, som også udløser billet til den fineste europæiske turnering.

Derfor syntes en sejr i Champions League at være den bedste mulighed for United for at sikre sig deltagelse i næste års turnering. Men det glippede med samlet 2-4 til Bayern München.

TV: Evras tordendrøn sender Man Utd i drømmeland

Derfor er det vigtigt for United-manager David Moyes, at den engelske storklub kommer tilbage til Champions League efter højest et års fravær.

- Vi skal have Champions League-fodbold. Sådan er det bare, men jeg tror heller ikke, at det er så langt væk, siger David Moyes til tv-stationen Sky Sports.

- Forhåbentlig vil vores genopbygning kun tage et år. Fokus er nu på at skabe et hold, som kan få os tilbage i den her turnering, for den nyder vi virkelig, fortsætter han.

Hvis Manchester United misser Champions League-deltagelse i den kommende sæson, vil det være første gang i 18 sæsoner, at holdet ikke er med i den fineste europæiske turnering.

D TV: Bayern svarer igen efter 70 sek

avid Moyes overtog et aldrende mandskab, da han efter sidste sæson afløste Uniteds legendariske manager Alex Ferguson.

Holdet har haft sin dårligste sæson i mands minde. Derfor har mange kommentatorer spekuleret i, at han kan have svært ved at hente gode spillere. I sidste sommers transfervindue kiksede det således at hente Cesc Fabregas fra Barcelona.

Den tanke afviser Moyes imidlertid ganske håndfast.

Mavepuster til Moyes - får bolden lige i sækken

- Det har aldrig været et tema. Vi har tænkt os at bruge de rette beløb på de rigtige spillere, hvis de er til rådighed. Alle de spillere, jeg diskret har talt med, vil være glade for at komme til United.

- Spillerne vil gerne komme, fordi de ved, at den her situation er kortvarig. Ikke langvarig. Så de vil gerne til denne storslåede klub, siger han.

Manchester United mangler fem kampe i Premier League. Spillerne har 11 dage til at samle sig ovenpå nederlaget til Bayern München, for næste opgave er mod Everton i Premier League den 20. april.

0 kommentarer
Vis kommentarer