Selvsikre Bayern: Vi er godt på vej til finalen

Sydtyskerne har aldrig lidt af mindreværd, og udsigten til at møde Real Madrid får ikke Bayern-folket til at ryste i læderbukserne

Thomas Müller og de øvrige Bayern-folk virker ikke ligefrem skræmte ved udsigten til at skulle møde Real Madrid (Foto: AP)
Thomas Müller og de øvrige Bayern-folk virker ikke ligefrem skræmte ved udsigten til at skulle møde Real Madrid (Foto: AP)

Thomas Müller tweeter den forventingens glæde, som mange fodboldelskere sikkert føler med udsigten til semifinalerne mellem Real Madrid og de forsvarende mestre fra Bayern München.'En fantastisk lodtrækning. Jeg glæder mig til to spændende duller med masser af verdensklassespillere'.

Og hans anfører Philipp Lahm er ikke i tvivl:

- De to tophold skal møde hinanden. De kampe bliver en finale værdige. Du har kun et mål, når du er i semifinalen - at nå finalen med alle midler.

Se også: Her er CL-semifinalerne

Klubbens tidligere storspiller og nuværende konsulent, repræsenterede Bayern under dagens lodtrækning. Og han medbragte klubbens velkendte selfølelse:

- Vi er i en god position. Vi er godt på vej til at forsvare titlen, siger han.

I den anden lejr er der måske en anelse mere respekt at spore, men enhver storklub tror på sig selv:

- Hvis vi vil vinde Champions League, skal vi slå alle - også Bayern. Semifinalerne mod dem bliver meget svære, men det er heller ikke let for noget hold at møde Real Madrid.

0 kommentarer
Vis kommentarer