Her er CL-semifinalerne

Der er lagt op til to fodboldbrag - og et juridisk slagsmål - når CL-semifinalerne skal afgøres

Med fire af Europas allerstærkeste fodboldhold i hatten, så kunne lodtrækningen til Champions League-semifinalerne kun resultere i to opgør for feinschmeckere.

Og det er da også udsigt til to semifinaler, der kan få tænderne til at løbe i vand på enhver fodboldelsker, når Real Madrid møder Bayern München, og sensationsholdet Atletico Madrid tørner sammen med Chelsea.

Real Madrid-Bayern München:

'Los Blancos' fik sig noget af en forskrækkelse mod Borussia Dortmund, da den på papiret så sikre 3-0 føring fra kampen på Santiago Bernabeu var tæt på at blive sat over styr.

Nu blev det kun til Marco Reus' to scoringer, og dermed har Real Madrid fortsat kurs mod den forjættede 'La Decima', det tiende CL-trofæ.

Se også: UEFA: Courtois-aftale i strid med reglerne

Der venter dog et alvorligt bump på vejen i form af Bayern Münchens regerende mestre.

Tyskerne sendte Manchester United ud i kvartfinalen og ligner stadig den største favorit til den samlede sejr.

Atletico Madrid-Chelsea:

Det bliver det nærmeste, man kommer krig på en fodboldbane. Og så endda to gange.

José Mourinho og Diego Simeone ejer begge evnen til at sende 11 toptændte spillere ud på slagmarken, og det bliver de små ting, der kommer til at afgøre.

Se også: CL-lodtræking: Atlético-helt har ingen ønskemodstander

Det helt store spørgsmål er, hvorvidt Atlético Madrid kommer til at stille med Thibaut Courtois i målet. Han er ejet af Chelsea, men lejet af Madrid-klubben.

Ifølge kontrakten skal Atlético betale 45 mio. kr. for at bruge ham i de to opgør, men UEFA har blandet sig og sagt, at det må London-klubben ikke.

Så det første slag ser ud til at skulle udkæmpes mellem klubbernes jurister. Chelsea har fordel af hjemmebane i anden semifinale, og det kan sagtens blive afgørende.

Se også: Ronaldo foran længere pause

Semifinalerne spiller 22/23. april med returkampe ugen efter.

0 kommentarer
Vis kommentarer