Mourinhos trussel: 'Opgiver' guldbrag mod Liverpool

José Mourinho fortæller, at han overvejer at spare spillere i søndagens vigtige Premier League-kamp mod Liverpool, da han vil satse på succes i Champions League

Jose Mourinho vil helst spare sin spillere til kampen mod Liverpool i weekenden (Foto: AP)
Jose Mourinho vil helst spare sin spillere til kampen mod Liverpool i weekenden (Foto: AP)

Chelsea fik 0-0 i tirsdagens vigtige semifinaleopgør mod Atletico Madrid i Spanien, og på søndag venter nu endnu en storkamp for José Mourinhos tropper, når de drager til Anfield for at møde Liverpool.

Men det meget imødesete topopgør i England, som kan være med til at afgøre mesterskabskampen, kan blive en lunken affære, idet José Mourinho nu fortæller, at han overvejer at opprioritere Champions League i forhold til den hjemlige liga.

- Jeg ville spille med de spillere, som ikke skal spille på onsdag (hvor de møder Atletico Madrid i den anden semifinalekamp, red.), fortæller Mourinho ifølge The Mirror.

- Men jeg kan ikke selv bestemme det. Det er en beslutning, hvor jeg skal høre klubben. Jeg er bare en brik. Jeg er bare manageren og ikke mere end det. Men vi repræsenterer engelsk fodbold og er det eneste engelske hold, der er med i en europæisk turnering. Spanien har fire, og det giver dem alle muligheder for at få succes, siger han videre med henvisning til Spaniens Atletico Madrid og Real i Champions League samt Valencia og Sevilla i Europa League.

Se også: Cechs afløser: Jeg var kun med for at varme ham opSe også: Mourinho: Vi er i problemer

Chelsea må desuden lide den tort at skulle undvære Petr Cech resten af sæsonen. Tjekkens skade i første halvleg er så alvorlig, at han misser resten af kampen. Det bekræfter José Mourinho, der også fortæller, at kaptajn John Terry, der måtte forlade banen i anden halvleg, først bliver spilleklar til en eventuel Champions League-finale.

Chelsea møder på onsdag Atletico Madrid i den anden semifinale i Champions League.Se også: Chelsea: Vi fik det som vi ville

SE PETER CECH BLIVE SKADET HERUNDER
Her går det galt for Cech - godt nyt for Liverpool?

0 kommentarer
Vis kommentarer