Guardiola: Jeg håber, Ronaldo spiller

Cristiano Ronaldo er skadet, men bliver han klar til Bayern München i aften? Det håber Bayern-træner Pep Guardiola

Cristiano Ronaldo er tvivlsom til aftenens kamp (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo er tvivlsom til aftenens kamp (Foto: AP)

Pep Guardiola har haft 15 drabelige opgør med Real Madrid som træner for kongeklubbens ærkerivaler FC Barcelona. Her har Guardiola mødt Cristiano Ronaldo igen og igen, men den portugisiske superstjerne er tvivlsom til mødet med Guardiola nye klub Bayern München i aften, og det er derfor ikke sikkert, han kommer i aktion.

Det håber Guardiola imidlertid overraskende nok, for selv om Real Madrid er bedre med Ronaldo, så ønsker Guardiola for publikum og tv-seere, at de bedste spiller mod de bedste i aftenens Champions League-semifinale på Estadio Santiago Bernabeu.

- Jeg håber, Ronaldo spiller. Vi spiller for folket, der vil se de bedste, og han er blandt de bedste.

- Hvis han ikke spiller, spiller de på en anden måde. De kan spille 4-3-3 eller 4-4-2 som i Copa del Rey-finalen. Cristiano er en målscorer, Isco giver mere kontrol og boldbesiddelse, Benzema giver stabilitet. Ramos, Alonso og Modric kan spille bolden op nedefra, og med Bale, Cristiano, Di Maria og Benzema er de livsfarlige, hvis de får plads til at være det. Vi vil prøve at angribe og forsvare, som vi altid gør, siger Guardiola til uefa.com.

Cristiano Ronaldo har været ude med en knæskade siden 2. april, og træner Carlo Ancelotti understreger, at han ikke vil tage chancer med Ronaldo i aftenens opgør, hvor han alligevel ikke forventer, at et af holdene kan vinde så stort, at tingene er afgjort inden returkampen.

Ronaldo har trænet med bolden, men bliver testet inden opgøret i aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer