Så bidsk er Mourinho

Jose Mourinho er blevet træt af folks kritik af Chelseas spillestil, og det viste han på et pressemøde, hvor sarkastisk stak til kritikerne

José Mourinho kan igen komme i en Champions League-finale. (Foto: AP)
José Mourinho kan igen komme i en Champions League-finale. (Foto: AP)

Chelsea har på vej mod aftenens returkamp i semifinalen i Champions League modtaget kritik af flere omgange for den defensive tilgang til spillet. Det lader til, at klubbens manager Jose Mourinho nu er blevet en anelse træt af snakken om defensivt spil, for på pressemødet inden braget mod Atletico kunne han ikke lade være med at stikke til kritikerne.

- Lige nu er fodboldverdenen fuld af filosoffer og fuld af mennesker, der forstår spillet meget bedre end mig. Folk har flotte teorier, og det er dejligt. Men virkeligheden er som virkeligheden er: Et hold, der ikke forsvarer sig godt, har sjældent de store chancer for at vinde, siger Mourinho.

Se også: Atletico-træner respekterer Mourinhos bus-taktikSe også: Tyske medier nådesløse: Der Untergang!

- Når Atletico har bolden, så skal vi forsvare. Når vi har den, så skal vi angribe. Når de har bolden, så skal vi forsøge at stoppe dem, og når vi har den, forsøger vi at score. Det er sådan, jeg kender fodbolden, siger han.

Sport og Spil Eksperternes dom: Mourinho ikke den størsteDaniel Agger har status af vicekaptajn i Liverpool, men han har ikke den store tillid fra manager Brendan Rodgers. (Foto: Coombs Barrington) Sport og Spil Agger mistet tilliden fra manageren

Mourinhos spillestil har ført ham til sejre i Champions League to gange tidligere. Først vandt han med Porto i 2004, og siden vandt han med Inter i 2010. I aften skal han med Chelsea forsøge at slå Atletico Madrid ud efter 0-0 i den første kamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer