TV: Se Ramos og Ronaldo ydmyge Bayern i egen hule

I vrimmelen af offensive stjerner dukkede stopper Sergio Ramos op og afgjorde semifinalen med to hovedstødsmål på fem minutter

Nogle af verdens bedste offensiv-spillere var linet op i to aggressive opstillinger på Allianz Arena. Til et opgør, der var så forhånds-hypet, at det næsten umuligt kunne leve op til forventningerne om stjernestunder foran mål.

Men det var en bomstærk forsvarsspiller, der suverænt afgjorde semifinalen på fem gyldne minutter i første halvleg.

Dog ikke en hvilken som helst af slagsen. For Sergio Ramos er både verdensmester og dobbelt europamester, og det var ren og skær mesterklasse da den 28-årige stopper først satte hovedet på Luka Modric’ hjørnespark og kort efter på det frispark fra Angel Di Maria, som Pepe snittede videre.

Se også: TV: Se Ribéry stikke en flad

Da var der spillet 20 minutter, og man ville have hørt det, hvis en henkogt bockwurst var blevet tabt på tribunen.

Samtidig tabte Pep Guardiolas Bayern-drenge sutten. Med Ramos’ sjette og syvende scoring i Champions League og det første siden semifinalen i 2013, forduftede drømmen om som de første at forsvare det fine trofæ.

Mens Real Madrid kynisk kunne udnytte de endnu bedre forudsætninger for at slå kontra mod de stressede og stivbenede værter.

Efter 34 minutter kom et super-eksemplar. Et Bayern-angreb blev brudt og bolden hurtigt spillet frem til Karim Benzema, der lige så kvikt spillede videre til Gareth Bale, der uselvisk lagde bolden på tværs til Rekord-Ronaldo.

Se også: Se Ronaldos historiske scoring

For det blev han, portugiseren, da han fladt sparkede sit 15. sæsonmål i Champions League forbi Manuel Neuer. Dermed sparkede han sig nemlig forbi Lionel Messis 14 fra 2011/12-udgaven, og samtidig jubilerede han med sit CL-mål nummer 50 for Real. Rekorder, som han udvidede, da han kort før tid gjorde det til 4-0 direkte på frispark.

Men allerede ved 0-3 var lyset helt slukket for Bayern, og samtidig gik Franck Ribery i sort, da han – uset af dommeren – stak Carvajal en flad, mens Boateng holdt hans hoved fast.

En flad, som spanieren dog kunne leve med. For aftenens helt store lussing var den, som Real-listerne tilføjede München-mandskabet, som måske blev mestre for tidligt på sæson og kom til at lette foden lidt for meget fra gaspedalen.

Se også: Mourinho: Terry og Hazard er klar - Cech må vente

Og en tilsvarende ydmygelse på hjemmebane er aldrig før set i europæisk regi.

Omvendt kan Kongeklubben drage skrubsulten til finale-buffet’en i Lissabon 24. maj, hvor hovedretten kan blive det trofæ, den har sukket efter siden 2002. Desværre for Xabi Alonso må han nøjes med at kigge på. Et gult karantæne-kort kostede ham desserten.

0 kommentarer
Vis kommentarer