Tyske medier nådesløse: Der Untergang!

Sarkasmen flyder i tykke strømme i de tyske medier dagen derpå for Bayern München

Der er tømmermænd over hele linjen i tysk fodbold onsdag.

0-4 til Real Madrid på eget græs gør ondt helt ind i sjælen på inkarnerede fodboldfans - også mange af dem, der til daglig ikke holder med Bayern München.

En regulær ydmygelse af det hold, de fleste ellers havde tippet til at blive det første mandskab, der forsvarer Champions League-trofæet.

Tabloidmediet over alle syd for grænsen, Bild Zeitung, er vanen tro ikke bleg for at give Bayern München en ordentlig en på sinkadusen.

Se også: Madrid-helt: En drøm at nå finalenSe også: Guardiola efter ydmygelse: Jeg fejlede

'Der Untergang! Hvilken blamage for træner Pep Guardiola! Hans mandskabs kundskaber i en semifinale er ikke kongeklasse værdig', skriver Bild og fortsætter:

- Væk er drømmen om den anden Treble i træk! Nu kan de kun blive mester og dermed vinde doublen. Men med den form, Bayern i aftes viste, er holdet underdog mod Dortmund i pokalfinalen 17. maj', skriver avisen.

Süddeutsche Zeitung kalder Bayern 'Chanceløs mod de hvide bæster'.

- Double-treble-drømmen brast. Til sidst endte det i ren ydmygelse, skriver avisen.

Se også: Lammet Lahm: Vi må kigge os i spejletSe også: Spanske aviser i ekstase: Det største i historien

De to sportsaviser Kicker og Sport maler billeder, der ikke er til at tage fejl af:

'En drøm brast - en anden lever'. - Rekordmestrene sendt ud på standardsituationer og Ronaldos varemærke, skriver Kicker med henvisning til Sergio Ramos' to hovedstød efter dødbolde samt Ronaldos frispark i slutminutterne.

- Over and out! Real Madrid har stødt et konfust Bayern München fra Europas fodboldtrone med et brag, skriver Sport på sin hjemmeside.Die Welt kan simpelthen heller ikke komme uden om at smække nedturen i top på sitet onsdag morgen.

'Så chanceløs har FC Bayern ikke været i årevis', skriver avisen i sin rubrik.

- Med en historisk nedtur til Real Madrid bliver Bayern sendt ud af Champions League. Spanierne var på alle punkter Guardiolas elleve overlegne. På tribunen led Uli Hoeneß.Die Zeit spørger meget sarkastisk: 'Wer san mia?' - med henvisning til Bayern-tilhængernes tilråb 'Mia san mia', der fra sydtyskernes dialekt frit kan oversættes til 'Vi er hvem vi er'. Derfor spørger avisen meget passende: Hvem?

1 af 2 Pepe har optur på Allianz Arena tirsdag aften. (Foto: AP)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer