Manchester-klubber lurer på kritisk Hazard

Vil City og United, som sidste år forsøgte at hente belgieren, få held med sig nu, hvor han har tilladt sig at kritisere Mourinho, spørger Manchester Evening News

Kan Hazards kritik af Mourinho efter nederlaget til Atletico Madrid udløse en enkeltbillet til Manchester, spørger Evening News (Foto: AP)
Kan Hazards kritik af Mourinho efter nederlaget til Atletico Madrid udløse en enkeltbillet til Manchester, spørger Evening News (Foto: AP)

Sidste sommer var de to Manchester-giganter angiveligt med i opløbet om hans underskrift, som i stedet blev sat på en kontrakt med Chelsea.

Se også: Endelig: Eden Hazard skifter til Chelsea

Nu vejrer såvel City som United transfer-morgenluft efter Eden Hazards utilslørede kritik af sin London-boss, Jose Mourinhos, anti-fodbold-taktik efter 1-3 nederlaget i Champions League til Atletico Madrid. Det mener Manchester Evening News.

- Vi får jo ikke lov til at spille fodbold, sagde den boldbegavede belgier til den franske tv-station beIN SPORT efter kampen.

Se også: Langer ud efter Mourinho: Vi må ikke spille fodbold

- Chelsea er ikke sat op til at spille fodbold. Holdet er sat op til at spille på kontra. Jeg bliver ofte bedt om at gøre det hele selv, og det er ikke let, lød nogle af de umisforståelige hints til den manager, som mange anser for at være direkte fodboldfjendsk i sin kyniske jagt på resultater.

Manchester United, som bebuder en større oprustning på spillerfronten, når en ny manager er landet, havde i vinter held med at hente playmaker Juan Mata i Chelsea, hvor han efter en stor sæson var blevet henvist til en tilværelse på bænken.

0 kommentarer
Vis kommentarer