Messi om Milan-kamp: Vi kan vende det

Lionel Messi har optimismen i behold, når det gælder Barcelonas chancer for avancement i Champions League

Lionel Messi og holdkammeraterne har i høj grad noget at revanchere mod AC Milan i Champions League. (Foto: AP)
Lionel Messi og holdkammeraterne har i høj grad noget at revanchere mod AC Milan i Champions League. (Foto: AP)

Det vil være for tidligt at dømme Barcelona ude af fodboldens Champions League, efter at det spanske storhold for to uger siden tabte 0-2 i det første opgør i 1/8-finalerne til AC Milan.

Barcelona-stjernen Lionel Messi mener ikke, at det er umuligt for spanierne at stå som samlede vindere, når de to hold spiller returopgør i Spanien tirsdag i næste uge.

- Det er klart, at vi skal gøre noget mere. På det seneste har vi tabt nogle kampe, og vi er klar over, at vi skal have ændret på det.

- Det bliver en nøglekamp for os, og vi skal komme med en reaktion og få ændret det, fastslår Lionel Messi ifølge AFP.

Barcelona har tabt tre af holdets seneste fire kampe - et nederlag til AC Milan og to til de spanske rivaler fra Real Madrid. Nu gælder det om at få rettet op på 0-2-nederlaget i Milano og komme videre i Europa.

- Vi ønsker alle sammen at komme tilbage. Vi ved, at det bliver meget svært, men tror på, at det er muligt. Hvis de kan vinde på hjemmebane, så kan vi også.

- Vi er også klar over, at hvis de scorer et mål, bliver det endnu mere svært, og Milan har meget gode spillere. Men vi vil stadigvæk få vores chancer, siger Lionel Messi.

Den argentinske angriber vil ikke give Barcelona-træner Tito Vilanovas sygefravær skylden for den seneste tids dårlige resultater.

- Det har påvirket os meget, og jeg tror, at det har haft betydning for vores forberedelser, men vi har et stærkt omklædningsrum, og jeg mener ikke, at vi kan give det skylden, fastslår han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere