Beckham er tilbage blandt de største stjerner

David Beckham træder formentlig tilbage på den helt store scene, når PSG skal forsøge at slå Valencia ud

David Beckham er tilbage på den største scene. (Foto: AP)
David Beckham er tilbage på den største scene. (Foto: AP)

Den tidligere engelske landsholdsanfører David Beckham, der har gjort sig omtrent lige så bemærket uden for banen som for sine evner på grønsværen, får i aften mulighed for endnu en gang at træde ind på den største europæiske fodboldscene.

Det sker, når Paris Saint-Germain, som Beckham skiftede til fra amerikanske Los Angeles Galaxy i slutningen af januar, hjemme tager imod spanske Valencia i returopgøret i 1/8-finalen i Champions League.

-Jeg spillede nogle store kampe i USA, men man vil altid savne at være involveret i kampe som denne i Europa, siger David Beckham ifølge AFP forud for returkampen.

Selv om PSG havde klart overtag i det første opgør, lykkedes det alligevel spanierne at score sidst i kampen, der endte med en 2-1-sejr til pariserne.

Beckham, der har spillet i alt flere end 100 kampe i turneringen for nogle af Europas bedste klubhold, har ikke været på banen i Champions League siden 2010.

Han var dengang udlånt af Los Angeles Galaxy, da han sammen med italienske Milan blev slået ud i 1/8-finalen af Beckhams tidligere klub Manchester United, hvor han spillede fra 1993-2003.

- Det er et stykke tid siden, jeg har spillet i Champions League, så jeg er spændt, siger David Beckham.

I det seneste opgør mellem PSG og Valencia blev det til et rødt kort til Beckhams holdkammerat Zlatan Ibrahimovic, som blev sendt af banen i kampens 90. minut.

Derfor må svenskeren se til fra tribunen under onsdagens returopgør og skal også sidde over i klubbens næste europæiske kamp.

PSG, der ligger i toppen af den bedste franske liga, har haft en svær start i forårets ligakampe. På det seneste er det blandt andet blevet til nederlag til to hold i den nederste fjerdedel af tabellen.

- Måske er vi ikke skabt til kampe som disse, sagde klubben sportsdirektør, Leonardo Nascimento de Araújo, efter 0-1-nederlaget til Reims, der ligger nummer 16 i den franske liga.

- Måske er vores hold bedre designet til at spille i Europa end i ligaen, sagde han.

PSGs brasilianske spiller Maxwell vurderer da heller ikke, at forhindringerne i den hjemlige liga vil kaste sin skygge over Champions League-opgøret i aften.

- Jeg tror ikke, at nederlaget til Reims vil blive et problem, for alle er fokuseret på Europa, siger han.

Valencia er uden Adil Rami. Spilleren, der fik pyntet på resultatet for spanierne i det første opgør, sidder ude med en overbelastning.

I aftenens andet returopgør tager Juventus hjemme imod Celtic. Det første opgør endte med en sejr på 3-0 til italienerne på udebane.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere