United-legende: Rødt kort var i orden

Den tidligere Manchester United-spiller Roy Keane mener, at Nanis udvisning mod Real Madrid var helt i orden

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Et rødt kort til Nani blev meget afgørende, da Manchester United tirsdag aften røg ud til Real Madrid i Champions Leagues 1/8-finaler.

Den tidligere Manchester United-legende og anfører Roy Keane, der ofte var i dommernes søgelys i sin aktive karriere, vurderer, at udvisningen var helt på sin plads.

- Dommeren traf den rigtige beslutning. Det er farligt spil, og det er et rødt kort. Han ved, der er andre spillere på banen.

Se mere:

Se også: Rasende Ferguson udeblev fra pressemøde

- Og for at være fair mod dommeren, så ventede han nogle få minutter, snakkede med linjevogteren og besluttede derefter, at det var til et rødt kort, siger Roy Keane til ITV Sport.

Der gik nogle minutter, hvor den tyrkiske dommer Cüneyt Cakir voterede med sin assistent på sidelinjen.

- Jeg tror ikke, at dommeren tog beslutningen, fordi han ventede i nogle minutter, mens en af spillerne fik behandling. Jeg tror, at det var linjedommeren, som traf afgørelsen.

- Uanset hvad folk er vrede over, så mener jeg, at dommeren traf det rigtige valg, fastslår Keane.

Se mere:

Se også: Ronaldo matchvinder i elektrisk kamp

Den tidligere så hårde og kontante irske midtbanespiller vidste præcis, hvornår han selv gik over stregen på banen, da han spillede fodbold, og det var det, som Nani gjorde tirsdag aften, mener Keane.

- Alle de gange, jeg er blevet udvist i min karriere, har jeg altid tænkt over, om jeg gav dommeren chancen for at vise mig ud? Hvis svaret er ja, så var det ude af mine hænder.

- Alle er ophidsede over det, og United er uheldige at ryge ud, men det er farligt spil. Om han gjorde det bevidst eller ej er irrelevant. Det var farligt spil, og så er det ud, konkluderer Keane.

Real Madrid var bagud med 0-1 på Old Trafford, men efter Nanis udvisning fik udeholdet scoret to gange, så det endte med en samlet 3-2-sejr til spanierne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere