Rørt Ronaldo tilbage på Old Trafford: Det var utroligt

Real Madrids fodboldprofil viste respekt over for Uniteds fans og fejrede ikke sin afgørende CL-scoring.

Ronaldo bringer Real Madrid foran 2-1, men nægtede efterfølgende at juble. (Fot: PA Photos)
Ronaldo bringer Real Madrid foran 2-1, men nægtede efterfølgende at juble. (Fot: PA Photos)

Cristiano Ronaldo har fejret adskillige mål på Manchester United-arenaen Old Trafford i sin tid for den engelske storklub.

Men da han scorede det afgørende mål for Real Madrid i tirsdagens Champions League-opgør mod sine gamle holdkammerater, var han langt mere tilbageholdende med vindersmilene og de vilde armbevægelser.

- Det var et følelsesladet øjeblik for mig. Jeg har kun et ord, der kan beskrive det - utroligt. Publikum får mig til at føle mig flov, lyder det fra Real Madrid-stjernen.

Ronaldo forlod Manchester United i 2009 efter seks år i den røde trøje, og aftenens kamp var hans første møde med Old Trafford siden klubskiftet.

Han var med til at sikre Manchester United flere store titler - blandt andet Champions League-trofæet i 2008. Og han fik da også et stort applaus fra Manchester-publikummet, inden kampen blev fløjtet i gang.

Læs også:

Se også: Rasende Ferguson udeblev fra pressemøde

Da han i det 69. minut skød bolden i nettet fra bageste stolpe efter en aflevering fra Gonzalo Higuaín, trak han blot på skuldrene for at undskylde over for Uniteds fans, lyder det.

- Det var af respekt for den kærlighed, som folk her gav mig i mange år. Det er følelser, som jeg ikke glemmer, siger Ronaldo.

- Jeg fejrede ikke scoringen, men jeg var glad indeni. Det, jeg allerhelst ville, var at vinde og fortsætte vores vej mod Champions League-finalen, tilføjer portugiseren.

Læs også:

Se også: Ronaldo matchvinder i elektrisk kamp

Real Madrid vandt 2-1 over Manchester United i tirsdagens ottendedelsfinale og er dermed videre i turneringen efter en samlet sejr på 3-2.

En kontroversiel udvisning af Uniteds Nani i begyndelsen af anden halvleg fik afgørende betydning for kampen. På det tidspunkt førte Manchester-klubben med 1-0.

Men Madrid udnyttede situationen og scorede to hurtige mål, som afgjorde kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere