Mourinho: Det bedste hold tabte

Diplomatisk José Mourinho efter sejren over Manchester United

José Mourinho kunne tirsdag aften se sit hold slå Manchester United med 2-1. (Foto: PA)
José Mourinho kunne tirsdag aften se sit hold slå Manchester United med 2-1. (Foto: PA)

Det røde kort, som Nani fik i Manchester Uniteds 2-1-nederlag til Real Madrid, kunne forsvares, mener sidstenævntes træner José Mourinho.

- Nani kommer springende med meget stort kraft, så det er en beslutning, der kan forsvares. Men det kunne også have været et gult kort, sagde Mourinho på pressemødet efter kampen.

- Udvisningen blev lige så vigtig, som den udvisning af Pepe, Madrid oplevede for to år siden. At spille så længe med 10 mand ændrer selvfølgelig meget.

- Jeg har også spillet med 10 mand i Champions League-semifinaler. Ikke i 1/8-finaler eller kvartfinaler, i semifinaler. Det er ikke nemt, sagde Madrid-manageren, inden han på diplomatisk vis kaldte United for det bedste hold på banen.

- Det bedste hold tabte. Efter udvisningen har vi Kaka og Higuain liggende bag Ronaldo, og det var et problem, de ikke kunne løse, sagde Mourinho, der mente, at hans målmand Diego Lopez var dagens 'mand of the match'.

Derefter rettede Mourinho en bredside af ros mod Sir Alex Ferguson.

- Ingen kan kritisere Sir Alex' dispositioner i denne kamp. Ingen af jer er noget i forhold til ham. Jeg er ikke noget i forhold til ham. Det er der ikke nogen, der er. Se hvad han har bygget. Han traf kun rigtige beslutninger. Hans hold var utroligt godt organiseret, sagde Mourinho efter 2-1-sejren på Old Trafford, der sendte hans hold videre til CL-kvartfinalen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere