Mourinho: Ronaldo den bedste nogensinde

José Mourinho tag ikke engang navnet Lionel Messi i sin mund, da han udtalte sig om, hvem der er verdens bedste fodboldspiller

Ronaldo er i Mourinhos øjne den bedste nogensinde. Navnet Lionel Messi faldt ham ikke ind. (Foto: AP)
Ronaldo er i Mourinhos øjne den bedste nogensinde. Navnet Lionel Messi faldt ham ikke ind. (Foto: AP)

Madrid-træner José Mourinho kastede sig dagen før storkampen ind i ikke alene diskussionen om, hvem der er den bedste fodboldspiller i verden lige nu, men også spørgsmålet om, hvem der er bedst nogensinde.

Det skete, da han af ITV fik spørgsmålet om, hvordan Manchester United stopper Ronaldo.

- Hvordan stopper United Cristiano Ronaldo? Det er ikke mit problem. Jeg har aldrig et problem – jeg vil aldrig stoppe Ronaldo. Det er deres problem. Han er den bedste. Den bedste i verden, ja. Formentlig den bedste nogensinde, sagde Mourinho.

- Jeg så Maradona nogle gange. Jeg så aldrig Pele. Men Cristiano er fantastisk. Denne mand er den bedste. Men selv ikke han kan vinde alene. Vi siger aldrig, at Cristiano er ansvarlig, mnår vi taber en kampe, og vi kan ikke tænke, at han er den eneste, der vinder. Uden holdet er han intet, men holdet uden ham er ikke det samme, sagde Madrid-træneren.

Se også:

Cristiano Ronaldo mødte op klædt som en lille skoledreng, da han ankom til Manchester forud for det vigtige Champions League-opgør (Foto:colourpress.com) Champions League - 5. mar. 2013 - kl. 17:24 Chokerede i lufthavnen: Ronaldos mystiske tøjstil

Sir Alex Ferguson glæder sig bare til kæmpekampen på Old Trafford, hvor United skal forsøge at veksle 1-1 i Madrid til avancement til kvartfinalen i Champions League.

- Folk spørger mig, hvorfor jeg ikke går på pension efter så mange år i spillet, men hvordan kunne nogen med bare et gram passion for fodbold i sjælen frivilligt droppe muligheden for at være involveret i sådan en begivenhed?

- Det bliver ikke større end dette. Det er lagt op til en fremragende kamp, og jeg tror ikke, at den kommer til at skuffe.

Se også:

Se også: Ferguson: Vi må ikke forblændes af Ronaldo

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere