Evra: Ronaldos kærlighed gør det svært for ham

Manchester Uniteds anfører tror, at Cristiano Ronaldos kærlighed til klubben kan svække ham i CL-brag

Tidligere holdkammerater mødes igen (Arkivfoto: AP)
Tidligere holdkammerater mødes igen (Arkivfoto: AP)

Når Real Madrid tirsdag aften gæster Old Trafford og Manchester United i Champions Leagues 1/8-finale, så får spaniernes største stjernespiller Cristiano Ronaldo svært ved at holde fokus.

Det mener Manchester United-anfører Patrice Evra om portugiseren, som fra 2003 til 2009 med stor succes spillede i den engelske storklub.

- Det er svært, når du spiller med kærlighed. Cristiano vil få en fantastisk modtagelse tirsdag aften på grund af det, han opnåede for Manchester United. Vores fans vil aldrig glemme det, han gjorde, siger Evra til Uniteds tv-kanal MUTV.

Se også:

Se også: Ronaldo: Nu gælder det Manchester United

- Cristiano elsker fortsat klubben. Jeg husker, at jeg talte med ham efter den første kamp i Madrid. Han sagde, at det ville blive endnu sværere for ham at spille mod United i Manchester.

- Dette er Cristianos hus, så der vil være mange følelser. Jeg håber, at han ikke spiller godt på grund af det. Men han er en vinder. Han er en stort konkurrencemenneske. Hvis Cristiano kan vinde over United, så vil han gøre det, siger Evra.

Det første opgør i Madrid endte 1-1. Cristiano Ronaldo udlignede til 1-1 for spanierne. Portugiseren vandt blandt andet Champions League med United i 2008.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere