Presset Wenger ser frem til storkamp mod Bayern

Arsenal-manageren mener, at tirsdagens Champions League-kamp mod Bayern München kommer på et godt tidspunkt

Ikke meget har fungeret godt nok for Arsenal i sæsonen (Foto: AP)
Ikke meget har fungeret godt nok for Arsenal i sæsonen (Foto: AP)

Efter lørdagens 0-1-nederlag til Blackburn i FA Cuppen synes Arsenal-manager Arsène Wenger at være presset som aldrig før i London-klubben.

Arsenal har allerede udspillet sin rolle i Premier League-titelkampen, så nu er der kun Champions League-trofæet at kæmpe for i denne sæson. Og her venter der en yderst svær opgave tirsdag aften, når Bayern München gæster London.

- Det er en god mulighed for os til at vise, at vi har karakter og er mænd, som kan kæmpe for hinanden. Det er alt, du kan gøre. Du tager afstand til det, folk siger, og du viser, hvor stærk og god du er i den næste kamp, siger Wenger ifølge Reuters.

Mens Arsenal kæmper for at redde sæsonen, så buldrer Bayern München sikkert mod det tyske mesterskab.

Se også:

Se også: Pokalsensation: Kæmpeflop af Arsenal

Holdet har vundet 18 af de seneste 22 ligakampe og fører Bundesligaen med 15 point ned til de regerende mestre fra Borussia Dortmund.

I otte år har Arsenal ikke vundet en titel, og det måtte Wenger igen forholde sig til efter nederlaget til Blackburn, der til dagligt spiller i den næstbedste engelske række.

- Vi tabte en kamp, men vi behøver ikke spekulere så meget på de otte sæsoner uden pokaler. Spillerne, der spillede mod Blackburn, spillede her ikke for otte år siden, og vi skal i stedet fokusere på næste kamp, sagde Wenger ifølge AFP.

Tirsdag aften venter det første af to møder i Champions Leagues 1/8-finale. Wenger har stået i spidsen for Arsenal siden 1996.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere