United tog godt resultat i Madrid

En flot 1/8-finale mellem Real Madrid og Manchester United endte 1-1 på Santiago Bernabeu

Danny Welbeck fejrer sit mål til 1-0 for United. (Foto: AP)
Danny Welbeck fejrer sit mål til 1-0 for United. (Foto: AP)

Alex Ferguson havde på forhånd garanteret alle, at der ville komme mål, og det var, som om José Mourinho også havde skrevet under på den programerklæring.

Der kom mål i en fornem 1/8-finale mellem Real Madrid og Manchester United på Santiago Bernabeu onsdag aften. Helt præcist et til hvert hold, hvilket gav englænderne et godt udgangspunkt før returkampen.

Det var ikke noget forsigtigt Real Madrid-hold, Mourinho sendte ud på Santiago Bérnabeu. Det var ikke et hold, der var parat til at tage til Old Trafford med 0-0. Pumpet frem af et tændt hjemmepublikum trykkede Real Madrid fra start de engelske mestre langt tilbage.

Der var mål i luften, og der gik da også kun tyve minutter, før det første faldt.

Se også:

Se også: Dortmund med ben i kvartfinalen

Men det var ikke til Real Madrid. Manchester United fik fremtvunget et hjørnespark, og Danny Welbeck snød sin oppasser Sergio Ramos og headede smukt englænderne foran. Det fik José Mourinho op af sit varme trænersæde, men hverken portugiseren eller hans hold gik i panik over chokscoringen.

De spanske mestre fortsatte presset og blev belønnet efter en halv time. Di María slog et perfekt indlæg fra venstre, og Cristiano Ronaldo steg til vejrs som en anden fodboldengel. Det var nærmest en tro kopi af det mål, han scorede for Manchester United i Champions League-finalen i 2008.

Han spændte nakkemusklerne og headede bolden ind bag De Gea, mens Patrice Evra så fortvivlet til. José Mourinho jublede, Alex Ferguison vendte tyggegummiet en ekstra gang, og Real Madrid fortsatte presset.

Se også:

Se også: Van Persie: Nu har vi fordelen

Der skulle dog noget særligt til at passere de Gea denne aften i Madrid, og den unge spanske målmand reddede afslutninger fra Ronaldo, Coentrão og Khedira. Anders Lindegaards overmand i United-buret vil aldrig score høje stilkarakterer, men han fik hænder eller fødder på næsten alt i Madrid.

Hans kollega i Real Madrid-målet, Diego López, havde en knap så travl aften, men stod for en vigtig redning med tyve minutter igen.

En ellers noget anonym Robin van Persie blev spillet i dybden af Rooney, men hollænderen måtte se sit forsøg fistet op på overliggeren. Premier League-topscoreren fik en ny store chance sekunder senere, men selv om hans helkiksede helflugter passerede López, kom den ikke hele vejen i mål.

Returkampen på Old Trafford spilles 5. marts.

Se også:

Se også: Mourinho: Det er stadig 50/50

1 af 4 Danny Welbecks fornemme hovedstød på vej i mål. (Foto: AP)
2 af 4 Der blev vist fornem fodbold på Stantiago Bernabeu. (Foto: AP)
3 af 4 Ronaldo udlignede til 1-1 på et velplaceret hovedstød. (Foto: AP)
4 af 4 Danny Welbeck fejrer sit mål til 1-0 for United. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere