Zidane: Beckham vil overraske

Den tidligere franske storspiller er overbevist om, at englænderen nok skal komme til at spille en rolle i Paris Saint-Germain

David Beckham trænede onsdag for første gang med i Paris Saint-Germain
David Beckham trænede onsdag for første gang med i Paris Saint-Germain

Skeptikere har der ikke manglet.

David Beckham har fået mange kritiske ord med på vejen efter sit skifte til Paris Saint-Germain, men ifølge Zinedine Zidane er den 37-årige englænder langtfra færdig.

Skal man ellers tro Zizou, så har Beckham en rolle at spille, og han vil lære sine omgivelser, hvad professionalisme betyder.

- Han kommer til at overraske jer. Det er en god ting. Han kommer tre kvarter før træning og tager af sted en halv time efter alle andre.

- Han er helt igennem professionel, og han kommer til at vise nogle bestemte person, hvad professionalisme betyder, og det kan gøre ondt på visse personer, siger den franske troldmand til Canal+.

Læs også:

Se også: Beckham-mania i Paris

Zidane var holdkammerat med David Beckham i Real Madrid fra 2003 til 2006, og han mener ikke, at den rutinerede englænderes fodboldevner skal undervurderes.

- Han kommer ikke til at spille 90 minutter i hver kamp. Han er der for at bruge sit touch, og det kan han gøre i 20 minutter eller en halv time.

- Han har en måde at tage frispark på og en måde at ramme bolden på, som er anderledes end andres, siger Zidane, der som de fleste andre forventer, at Beckham vil blive brugt sporadisk i Paris.

Den tidligere LA Galaxy-spiller trænede onsdag for første gang med sine nye holdkammerater i Paris Saint-German.

Han har ikke været i kamp siden MLS-finalen 1. december og forventes først at få sin PSG-debut 24. februar mod Marseille.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere