Beckham-mania i Paris

100 journalister fra hele verden så med, da den 37-årige englænder onsdag trænede for første gang med sin nye holdkammerater i Paris Saint-Germain

David Beckham trænede onsdag for første gang med i Paris Saint-Germain
David Beckham trænede onsdag for første gang med i Paris Saint-Germain

David Beckham er endelig ankommet til Paris.

Onsdag trænede den 37-årige englænder for første gang med sine nye holdkammerater i Paris Saint-Germain, og det blev ikke overraskende et større tilløbsstykke.

Seancen blev vist direkte på fransk tv, og mere end 100 journalister fra hele verden dækkede PSG's åbne træning på Camp des Loges.

David Beckham skiftede sidst i januar til den storsatsende franske klub og er nu endelig at finde på træningsbanen, efter han tirsdag aften så med fra tribunen, da PSG besejrede Valencia 2-1 på udebane i Champions League.

Læs også:

Se også: Alle øjne på tilskueren Beckham

Der går formentlig i hvert fald halvanden uge endnu, før det engelske ikon for første gang træk i PSG-trøjen. Da træner Carlo Ancelotti af det franske magasin L'Equipe mandag blev spurgt, hvornår han regnede med, at Beckham ville være klar til at løbe på banen for PSG, svarede han:

- Mod Marseille. Jeg tror, vi bliver klogere de kommende dage, men det kan nok ikke nås inden kampen mod Sochaux (17. februar, red.).

PSG og Marseille mødes 24. februar i ligaen og den 27. februar i pokalturneringen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere