'Ryger Real ud, er Mourinho færdig'

Jose Mourinho har kniven for struben før aftenens kamp mod Manchester United

Mourinho står overfor to skæbnekampe i Champions League (Foto: AP)
Mourinho står overfor to skæbnekampe i Champions League (Foto: AP)

Det har længe svirret med rygter om, at Jose Mourinho smutter fra Real Madrid til sommer. Men måske er han allerede fortid i Spanien, hvis den spanske storklub ikke formår at vinde over Manchester United i de to klubbers indbyrdes opgør i ottendedelsfinalen i Champions League.

Det vurderer Viasats journalist Luna Christofi, der følger kongeklubben tæt.

- Det er min teori, at han er væk til sommer - jeg vil endda sige før. Jeg tror, hvilket jeg har sagt i flere måneder, at hvis de ryger ud i ottendedelsfinalen i Champions League, så holder han op med at være træner umiddelbart efter, fortæller hun og fortsætter:

Se også:

Se også: Schmeichel til Mourinho: Glem United

- Mourinho har altid solgt sig selv med, at han skulle bruge et par sæsoner til at hente det her store trofæ. Og nu er han altså i en klub, der ikke som Chelsea og Inter aldrig havde vundet det, men har været vant til at vinde det her trofæ.

- Så det er ikke noget, som man har tid til at vente på. Så hvis det igen glipper, er jeg varsom med at sige, at Mourinho bliver fyret, for han kan lige så godt tage sit gode tøj og gå selv.

Spansk presse enig
Luna Christofi er dog ikke den eneste, der har disse tanker om portugiserens jobsituation. Den madrilenske sportsavis Marca har nemlig tidligere i år skrevet, at ledende spillere som Iker Casillas og Sergio Ramos vil kræve at blive solgt til sommer, hvis Jose Mourinho ikke blev fortid i klubben.

Det fik dog straks Real Madrids præsident, Florentino Perez, op af stolen for at dementere historien:

- Jeg er kun kommet her for at nægte en nyhedshistorie, der har destabiliseret vores klub og spillerne. Jeg forstår, at nogle mennesker ønsker træneren eller præsidenten ud, men det, der er blevet offentliggjort, er løgn.

Se også:

Se også: Mourinho: Hele verden venter på Real-United

Præsidentens dementi faldt dog hurtigt til jorden nogle dage senere, da Iker Casillas' kæreste, journalisten Sara Carbonero, blev interviewet af den mexicanske tv-station Televisa.

- Lige nu er der en konflikt i omklædningsrummet, og vi må vente til afslutningen af sæsonen for at finde ud af, om Mourinho ender med at gå, eftersom han er skyld i mange af problemerne i Real Madrid, siger Sara Carbonero.

FØLG REAL MADRID-MANCHESTER UNITED LIVE PÅ EKSTRABLADET.DK FRA 20.45

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere