United-fans tiljubler CL-konkurrents brasser

Twitter flyder over med roser fra de røde Manchester-supportere mod PSG’s forrygende Champions League-debutant Lucas

Lucas Moura spillede en stor kamp (Foto: Corbis)
Lucas Moura spillede en stor kamp (Foto: Corbis)

Han kunne være blevet Manchester United-spiller i sommer, men englændernes bud på 235 mio. kroner blev på målstregen slået af nyrige Paris Saint-Germain, der smed svimlende 300 mio. kroner.

Således endte den 20-årige São Paulo-spiller Lucas Moura i den franske hovedstad i stedet for på Old Trafford. Og det er der en hel masse United-fans, der i dag begræder oven på den brasilianske hurtigløbers fænomenale Champions League-debut tirsdag aften i Valencia.

Lucas gjorde stort set, hvad der passede ham på franskmændenes venstrekant, og han ligner en af fremtidens helt store skikkelser på den internationale fodboldscene. Efter brasilianerens opvisning på den spanske østkyst flød Twitter over med roser fra United-fans, der mente, at den unge sydamerikaner ville have passet ualmindeligt godt ind på Alex Fergusons mandskab.

Se mere:

Se også: Zlatan så rødt i PSG-sejr

- Forestil jer, hvis Man. United havde været i stand til at signe Lucas Moura. Han er på et helt andet niveau end de øvrige kantspillere, vi har for tiden, lød det fra en jerradpeters.

- Jo mere jeg ser af ham, jo mere irriteret bliver jeg over, at Man. United ikke signede ham, skriver en alexsmith, mens en United-fan med det forpligtende navn cristiano7onald synes helt fortryllet af Lucas’ hurtige fødder.

- Wow, Lucas Moura! Hvilken speed. Løb lige legende let forbi fire modstandere. Man. United missede igen muligheden for en fantastisk spiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere