Imponeret af fans: Kunne ikke snakke med spillerne

Antonio Conte kunne ikke kommunikere med sit Juventus-hold under tirsdagens kamp mod Celtic.

- Hver gang der var hjørnespark, virkede det som om, at stadion ville brase sammen, siger Antonio Conte om de fantastiske skotske fans (Foto: PA)
- Hver gang der var hjørnespark, virkede det som om, at stadion ville brase sammen, siger Antonio Conte om de fantastiske skotske fans (Foto: PA)

Det kan godt være, at det resultatmæssigt var en dag på kontoret for den italienske fodboldklub Juventus, da klubben tirsdag aften vandt 3-0 ude over Celtic i den første af to 1/8-finaler i Champions League.

Juventus-træner Antonio Conte har dog svært ved at skjule, at han er dybt imponeret over de skotske fans, der skabte en fantastisk lydkulisse på Celtic Park i Glasgow.

- Som spiller var jeg med i denne turnering i mange år, men jeg har sjældent oplevet en så stemningsfyldt atmosfære, siger han til Football Italia.

- Jeg kunne ikke kommunikere med spillerne, fordi der var så meget larm. Hver gang der var hjørnespark, virkede det som om, at stadion ville brase sammen, siger Antonio Conte.

Træneren er glad for sit holds indsats, der bør gøre returkampen i Torino til en formalitet.

- Spillerne fortjener ros for at skaffe dette resultat i Glasgow, siger han.

1 af 2 De skotske fans forsøgte at råbe heltene frem til et godt resultat - forgæves (Foto: Mike Eggerton/PA)
2 af 2 - Hver gang der var hjørnespark, virkede det som om, at stadion ville brase sammen, siger Antonio Conte om de fantastiske skotske fans (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere