Zlatan så rødt i PSG-sejr

Argentisk duo stjal opmærksomheden, mens Zlatan Ibrahimovicblev udvist, da Paris Saint Germain spillede sig tæt på CL-kvartfinalerne

Zlatan Ibrahimovic viste sig ikke fra den bedste side i Valencia. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic viste sig ikke fra den bedste side i Valencia. (Foto: AP)

Når det handler om nyrige Paris Saint Germain, så er det den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic - og senest også den engelske lejesvend David Beckham - der løber med overskrifterne.

Men det franske storhold har meget mere at byde på end de to fodboldikoner.

En håndfuld sydamerikanske tryllekunstnere eksempelvis.

For mens svenskeren mest gjorde sig bemærket med et tåbeligt rødt kort i overtiden, så førte holdkammeraterne an i forhold til de spillemæssige godbidder.

Se også: 'Zlatan er jo idiot'

Og i tirsdagens Champions League-kvartfinale i Valencia, hvor franskmændene vandt 2-1, var det sydamerikanerne, som løb med opmærksomheden, selv om fotograferne var undervejs mest interesserede sig for tilskueren Beckham.

Brasilianske Lucas Moura åbnede ballet, da han fra stor afstand knaldede bolden på stolpen efter ni minutter.

Så burde hjemmeholdet være vågne, men straks efter vippede argentinske Javier Pastore med hælen bolden hen til landsmanden Ezequil Lavezzi, der resolut huggede bolden i nettet bag Vicente Guaita.

Det vækkede til gengæld spanierne, der indledte en sammenbidt offensiv, hvor mexicanske Andres Guardados afslutning forbi mål dog var det nærmeste, værterne kom en scoring.

Se også: Eventyret forbi for Celtic

I stedet smed Lucas Moura et indlæg ind til Pastore, som effektivt huggede bolden i nettet til fransk tomålsføring.

I pausen reagerede Ernesto Valverde med et par hurtige udskiftninger, men lige meget hjalp det. Blandt andet, fordi indskiftede Nelson Valdez misbrugte en gigantisk chance for at reducere.

Til sidst fik Adil Rami reduceret, og i overtiden steg de spanske chancer, da Zlatan Ibrahimovic helt unødvendigt stemplede sig til et direkte, men også noget hårdt dømt, rødt kort.

Alligevel står Paris Saint Germain med det ene ben i kvartfinalen, så Zlatan får formentlig flere chancer for at stråle i den aktuelle udgave af Champions League.

1 af 3 Ezequil Lavezzi fejrer sin 1-0 scoring på Mestalla. (Foto: AP)
2 af 3 David Beckham nød det sydamerikanske målshow. (Foto: AP)
3 af 3 Zlatan Ibrahimovic viste sig ikke fra den bedste side i Valencia. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere