Hylder Zlatan: Han er vores læremester

Holdkammeraterne er vilde med deres svenske angrebses

Zlatan er populær hos holdkammeraterne i Paris (Foto: AP)
Zlatan er populær hos holdkammeraterne i Paris (Foto: AP)

Paris Saint Germain møder i aften Valencia i 1/8-finalerne i årets Champions League. På forhånd forventes det, at PSG's svenske angriber Zlatan Ibrahimovic får en hovedrolle på Mestalla, hvor han bliver manden, som det spanske hjemmehold skal holde ekstra godt øje med.

I svenskerens egen klub er man klar over den store angribers betydning for holdets præstation på banen, og det er bestemt ikke komplimenterne, holdkammerater og træner sparer på, når de skal fortælle om Ibrahimovics rolle i klubben.

- Han er en rigtig professionel. At følge hans eksempel kan få de andre til at vokse. Han kan være lidt aggressiv i sin måde at give råd, men det er altid positivt ment, siger cheftræner Carlo Ancelotti til l'Equipe.

Se også:

Se også: Viktor er skarpere end Zlatan

- Er afleveringen ikke god, kan han blive gal, men det hjælper mig i mit spil. Han er en stor spiller, som giver alt. At spille med ham er en fordel, lyder det fra 20-årige Veratti.

Også klubbens målmand, Salvatore Sirigu, har store roser til overs for sin svenske holdkammerat.

- Han er en god fyr og en af de bedste angribere i verden og han deler sin store erfaring med os. Det er livsvigtigt for os, siger Sirigu til l'Equipe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere