Nu rabler det for Drogba

Didier Drogba vil vinde Champions League med sin nye klub, tyrkiske Galatasaray

Didier Drogba scorede i finalen, da Chelsea vandt den seneste Champions League-finale mod Bayern München. Foto: AP
Didier Drogba scorede i finalen, da Chelsea vandt den seneste Champions League-finale mod Bayern München. Foto: AP

Didier Drogba er forsvarende mester i Champions League med Chelsea. Nu er han tilbage i europæisk fodbold efter en smuttur til den kinesiske klub, Shanghai Shenhua, og det er med ambitioner om at igen kunne løfte trofæet i Europas største klubturnering.

- Jeg er kommet til Galatasaray for at vinde Champions League. Galatasaray er en fantastisk klub. Ikke bare i Tyrkiet, men også i Europa, siger Drogba til Milliyet.

Læs også:

Se også: Officielt: Drogba skifter til Galatasaray

- Jeg vil vinde trofæet for anden gang, denne gang i Galatasarays trøje, og jeg tror, det er muligt, siger han optimistisk.

Foreløbigt er Galatasaray nået frem til ottendedelsfinalerne, hvor Schalke 04 venter. Men historisk set, er der intet der tyder på, at den tyrkiske klub kan nå helt til tops i Champions League.

Klubbens bedste resultater under Champions League-konceptet er kvartfinalepladser i sæsonerne 1993/1994 og 200/2001. Det skal dog nævnes, at klubben har forstærket sig med store profiler. Også den tidligere Inter-spiller, Wesley Sneijder, er blevet hentet.

Læs også:

Se også: Hollandsk stjerne på plads i Istanbul

Skal man tro bookmakerne, bliver det heller ikke i år, at klubben stryger helt til tops. Internationale bookmakere giver pengene mere end 120 gange igen, hvis sensationen skulle indtræffe.

Drogba har dog to forsøg med klubben, da hans kontrakt løber i 18 måneder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere