Skåle Solbakken satte Ekstra Bladet på plads

Ekstra Bladet måtte til lommerne, da FCK vandt over Galatasaray og nordmanden vandt vinvæddemål

(Foto: Jostein Magnussen, VG)
(Foto: Jostein Magnussen, VG)

Spillegæld er æresgæld, ingen tvivl om den sag. Derfor rystede Ekstra Bladet også gladelig op med et par gode flasker rødvin til Ståle Solbakken i minutterne efter, at FCK-træneren havde ført sine tropper til den semisensationelle Champions League-sejr over Galatasaray.

Se også: Internationale medier målløse over FCK

De dyre dråber var indsatsen, som Solbakken selv foreslog, da han på mandagens pressemøde i Parken henvendte sig til Ekstra Bladets udsendte.

- Du har været så kritisk over for os og slet ikke troet på vores chancer i Champions League, men jeg udfordrer dig til et væddemål:

- Hvis kampen ender uafgjort eller hvis Galatasaray vinder, så får du en god flaske rødvin af mig. Hvis vi vinder, skal du give mig en flaske, foreslog FCK-træneren.

Se også: Delaney fik undskyldning af Galatasaray-stjerne

Ekstra Bladets udsendte slog straks til og tilbød oven i købet, at Ståle Solbakken kunne få såvel ettallet som totallet, mens vi nøjedes med at vinde væddemålet i tilfælde af uafgjort.

Som det nok er de fleste fodboldinteresserede danskere bekendt, vandt FC København kampen mod de tyrkiske mestre med 1-0, og Ståle vandt sig en velfortjent flaske rødvin.

Se også: Se karaktererne: FCK viste international format

- Jeg har taget to flasker med, som du kan vælge imellem: En Amarone og en Barolo.

- Jeg tror, jeg vælger Barolo’en.

- Så kan du gi’ Amaronen til din kone – det er trods alt hende, der skal høre på alt dit sludder til hverdag!

Solbakken smilede og traskede af sted med en italiener under hver arm. Flaskerne var ham i øvrigt vel undt efter et af de største resultater i FC Københavns 21-årige historie.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere