Ekspert: FCK har størst mulighed mod Real Madrid

Jan Kalborg mener, at FCK nok skal hente point hjemme mod Real Madrid, hvis klubben skal videre i Europa

(Polfoto)
(Polfoto)

Trods tirsdagens flotte 1-0-sejr hjemme over Galatasaray i Champions League-gruppespillet hænger FC Københavns europæiske eventyr fortsat i en tråd.

De danske mestre er tvunget til at få mindst et point i de sidste to kampe i gruppe B for at have en chance for at spille europæisk fodbold efter nytår.

Muligheden for FCK-point er større i den afsluttende hjemmekamp mod gruppens suveræne førerhold, Real Madrid, end i den kommende kamp ude mod Juventus, der ellers er sidst i gruppen med tre point.

Se også: Parken gav Gislasson gåsehud

Det vurderer DR's fodboldekspert Jan Kalborg.

- Det er i kampen mod Real Madrid, og det er egentlig fantastisk, at vi taler om det, siger han med henvisning til spaniernes dominans i gruppen.

To ting spiller afgørende ind i Jan Kalborgs analyse.

- Kampen bliver spillet i Parken, og til den tid er Real Madrid sandsynlig etter i gruppen, siger han.- Der er realistiske muligheder, hvis Real Madrid definitivt er sikret videre deltagelse.

- Real Madrids spillere vil yde det, der skal ydes. Men jeg er sikker på, at de vil mangle de 8-10 procent, der vil gøre det realistisk for FCK at hente et godt resultat i Parken, siger Jan Kalborg.

Han er meget imponeret over, at FCK efter en elendig indledning på Superligaen har formået at samle sig selv op, så det også er blevet til fire point i lige så mange kampe i Champions League.

Se også: Real-træner tror ikke på FCK

Det betyder, at klubben lige nu indtager tredjepladsen med samme antal point som Galatasaray, der dog er bedst i indbyrdes opgør.

De to bedste hold går videre til 1/8-finalerne i Champions League, mens gruppetreeren bliver overført til Europa League.

- Det vil være formidabelt, hvis FCK skal spille europæisk til februar. Det kan også godt være, at man har mulighed for fortsat at spille Champions League, men dér synes jeg, at man skal spise brød til. Det vil være imponerende med en tredjeplads, siger Jan Kalborg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere