Ajax-spiller: Alt er muligt

Frank de Boer og Ajax-anfører Siem de Jong mener, at det fortsat er helt åbent, hvem der ender som nummer to i Gruppe H, hvor Barcelona allerede har kvalificeret sig.

Lasse Schøne blev onsdag aften matchvinder for Ajax, da han seks minutter efter pausen hamrede bolden forbi Fraser Forster i Celtic-målet efter en række fremragende et-to-kombinationer.

Sejren betyder, at de hollandske mestre nu befinder sig på tredjepladsen i Gruppe H - et point foran Celtic og et punkt bag gruppens nummer to AC Milan - med to kampe tilbage.

- Vi holdt Celtic langt væk fra vores mål, men missede også muligheden for at score et mål mere. Så vi kunne have gjort det lettere for os selv. Nu er alt muligt igen. Vi vil se, hvordan det næste kamp bliver, sagde Ajax-anfører Siem de Jong, der lød som et ekko af sin træner.

- Jeg synes, det bedste hold vandt, sagde Frank de Boer til Sky Sports efter kampen.

Ajax-dansker blev matchvinder med supermål

- Efter et flot mål, var vi en lille smule tøvende (når det kom til at få endnu et mål). Måske viste det den uerfarenhed, mit hold har.

- Men samlet set var jeg meget tilfreds med denne performance, og hvordan de kæmpede for hver bold.

- Sådan et ungt hold, og de vandt mod Celtic, det er en stor præstation.

Se tirsdagens 16 Champions League-mål i et klip

- Der var mere pres på os efter kampen i Skotland, så vi er lettet. Det er stadig helt åbent, og vi skal stadig en tur til San Siro.

- Vi er også nødt til at spille mod Barcelona, og et point vil være et bonuspoint.

- Har man set Celtic sidste år (mod Barcelona), så er alt muligt. De er allerede kvalificeret, og vi har intet at tabe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere