Milan-træner håber på en positiv reaktion

AC Milan-træneren håber, at holdet tager de gode ting med fra 3-1-nederlaget til Barcelona.

Milan-træner Massimiliano Allegri håber, at hans hold havde godt af mødet med FC Barcelona onsdag aften i Champions League, selvom det blev til et nederlag.

Og det er selvom, at det italienske traditionshold ikke har vundet i nu fem kampe i streg i alle turneringer, efter gårsdagens 3-1-afklasning på Camp Nou, hvor Gerard Pique scorede i eget mål i sidste ende, som et ringe trøstmål for Milan, mens Lionel Messi med to og Sergio Busquets med en enkelt scoring sikrede værterne sejren.

Se også: TV: Messis forbudte kongekasse

Imidlertid var Allegri stadig tilfreds med sit hold samlede præstation og er overbevist om, at man vil se lignende præstationer i de kommende uger.

- På dette tidspunkt er det imponerende, at vi spiller med en sådan konsekvens i Barcelona, sagde han til Sky Sport Italia efter kampen.- Jeg valgte dette system for at give Kaka mere frihed til at angribe, da han arbejdede så hårdt på San Siro (i det første møde med Barca), og til tider måtte spille som en back. Robinho giver et anderledes tempo til kanten, han spillede godt på San Siro og gjorde det ganske godt i aften også, fortsatte Allegri.

- Mario havde skade fra siden landsholdet og hans seneste præstationer har ikke ikke været skarpe, så jeg foretrak at starte med et par, der spillede i den første kamp.

- Folk forventer meget af ham, han har dog ting at forbedre og skal vænne sig til at spille hver tredje dage, hvilket han aldrig rigtig har gjort, før han kom til Milan. Det er hårdt både fysisk og psykisk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere