Schöne: Nu er det første Celtic-mål vigtigt

Lasse Schöne blev i går matchvinder for Ajax mod Celtic, og han scorede også 1-2 målet mod skotterne for 14 dage siden, og det mål kan nu vise sig at blive ekstremt vigtigt

Lasse Schöne blev i aftes matchvinder i Champions League-opgøret på Amsterdam Arena mod Celtic. Ajax fik tre point og lever nu i håbet om at kunne gå videre fra puljen. Men nok var Schönes mål i aftes vigtigt, men målet for 14 dage siden i Glasgow mod samme modstander i fire minutters overtid kan vise sig også at blive meget vigtigt.

For med aftenens 1-0 sejr er Schönes to scoringer i de to kampe afgørende for, at Ajax er bedre end Celtic i indbyrdes opgør, og det kan i sidste ende betyde, at Ajax holder Celtic bag sig i kampen om den tredjeplads, der giver adgang til Europa League.

- 1-2 målet i sidste kamp kan nu blive meget vigtigt for os, siger Schöne til Ajax' hjemmeside og fortæller om 1-0 sejren i aftes.

- Det var præcis, hvad vi havde brug for. I de sidste kampe har vi til tider spillet fint uden at få point. Nu har vi gjort begge dele. Vi fightede indtil sidste sekund. Alle gav alt. Det er dejligt for holdet, at vi får belønningen.

Ajax er ét point efter AC Milan på puljens andenplads og ét point foran Celtic på sidstepladsen. FC Barcelona er stukket af i toppen.

Lasse Schöne er med sine to mål Ajax' topscorer i Champions League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere