Barca tromlede Milan

Lionel Messi spillede Barcelona til sikker 3-1-sejr over Milan, der fortsat må siges at være i krise

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Krisen hos Milan fortsætter. Det kunne fjerde runde i Champions Leagues gruppespil ikke ændre stort på.

For på svært befæstede Camp Nou er Barcelona ikke til at bide skeer med – det demonstrerede spanierne – med Lionel Messi i hopla – med al ønskelig tydelighed, da de trak sig sejrrigt ud af topopgøret i Gruppe H.

3-1 blev facit i en kamp, der var mere intens end seværdig. Med Barcelona klart mest på bolden. Med Barcelona farligst foran mål. Men med et Milan-mandskab, der indtil det sidste ikke kunne afskrives i kampen.

Det havde de 83.000 tilskuere på Camp Nou ellers stort set gjort efter 40 minutters spilletid, hvor Sergio Busquets headede hjemmeholdet på 2-0.

Milan-forsvaret sejlede på ny, og det så på ingen mulig måde ud til, at italienerne kunne rejse sig.

Se også: Arsenal fik grum hævn over Dortmund

Forinden havde målmand Christian Abbiati lagt linjen, da han noget klodset næsten forærede Barcelona et føringsmål. Nonchalant forsøgte han at sparke bolden igennem Alexis Sanchez, der helt overrasket fik hovedet på, men ikke kunne dirigere den i mål.

Målet kom dog kort efter, men der skulle et straffespark til. Neymar faldt efter kontakt med Ignazio Abate, og kampens serbiske dommer Milorad Mažic var hurtigt fremme med det gule kort til italieneren, der uomtvisteligt havde armen omkring Neymars skulder – men brasilianeren faldt nu også med sydamerikansk lethed.Sejren kunne såmænd have været meget større, men der gik cruisecontrol i den, da Barcelona blot skulle forsvare en sikker føring.

Dermed er catalonierne stort set sikre på avancement fra Gruppe H, hvor Milan skal til at producere point for også at komme videre.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere