Bangsbo: Juventus har det hele i egne hænder

Tidligere assistenttræner i Juventus Jens Bangsbo tror ikke, at italienerne får problemer med at gå videre

Juventus har bestemt ikke levet op til forventningerne i Champions League i efteråret, hvor holdet er uden en sejr mod FC København, Galatasaray og Real Madrid. I aften venter FCK i Torino.

Jens Bangsbo, som tidligere har været assistenttræner i Juventus, mener bestemt ikke, at det italienske tophold har været prangende i Europa.

- Det er Juventus også godt klar over. Men de er så professionelle, at de ved, at det hele ligger i deres egne hænder i forhold til at kvalificere sig, siger Jens Bangsbo.

De forsvarende italienske mestre var sidste år i gruppe med Chelsea, Shakhtar Donetsk og FC Nordsjælland, som kuriøst nok fik sit eneste point i gruppen mod netop italienerne.

- Juventus var også hårdt presset sidste år. Det var en ret tæt pulje, hvor de vandt den sidste kamp på hjemmebane mod Chelsea.

- De har lidt mere rutine nu, end de har haft før. På det tidspunkt var de knapt så rutinerede, så der er en klar forventning om, at de går videre, og at de løser opgaven. Det er der ingen tvivl om, siger Jens Bangsbo.

En af årsagerne til Juventus' dårlige resultater i Europa kan skyldes, at den hjemlige italienske liga er blevet ringere i de seneste år, og at modstanden simpelthen ikke er hård og konkurrencedygtig nok.

- Kampene i Champions League ser meget anderledes ud, end Juventus er vant til. De kampe har et specielt niveau og en speciel opmærksomhed.

- Alt andet lige er den italienske liga ikke på samme niveau, som den var på nogle år tilbage, vurderer Bangsbo.

I den anden kamp i gruppen tager Real Madrid imod Galatasaray. Hvis tyrkerne taber, så kan Juventus avancere til andenpladsen med en sejr over FCK.

- Nu er det spørgsmålet, hvordan det går Galatasaray. Måske kan Juventus nøjes med uafgjort i den sidste kamp, hvis de har slået - hvad de formodentlig gør - FC København.

- Hvis Juventus skal have et point på udebane mod Galatasaray i den sidste gruppekamp, så synes de, at de står godt nok i den situation, siger Bangsbo.

FCK kan omvendt vende op og ned på det hele ved at tage point mod Juventus. Så kan københavnerne pludselig for alvor dufte både andenplads og 1/8-finale inden den sidste kamp mod Real Madrid i Parken den 10. december.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere