Zlatan og Mourinho verbal-kæler før kvartfinale

De to store fodboldpersonligheder i gensidig skamros, men svenskeren kommer ikke til Chelsea, siger han

Zlatan Ibrahimovic vil vinder Champions League med Paris Saint Germain, så Jose Mourinho kan godt glemme alt om at lokke ham til Chelsea (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic vil vinder Champions League med Paris Saint Germain, så Jose Mourinho kan godt glemme alt om at lokke ham til Chelsea (Foto: AP)

De nåede kun at arbejde sammen i et år i Inter, før Zlatan Ibrahimovic skiftede til Barcelona, der sendte Samuel Eto’o den anden vej i 2009.

Men der er tilsyneladende en masse gensidig hengivenhed mellem den svenske superangriber og Jose Mourinho. Den kom i hvert fald i dag til udtryk op til onsdagens kvartfinale mellem Paris Saint Germain og Chelsea.- Det er synd for Ibrahimovic, hvis han slutter sin karriere uden at have spillet i verdens bedste liga. Men hans karriere er så succesfuld, at han er en af de største spillere uden at have spillet i Premier League, siger den portugisiske manager, der forleden smurte ekstra honning på tungen i en snak med Daily Telegraph:

- Jeg kan ikke forstå, hvorfor folk siger, at han er en vanskelig fyr at arbejde med eller har en svær personlighed. Han er en vinder og ønsker at vinde hele tiden. Jeg synes, han er meget, meget nem. Jeg trænede ham kun et år, men det var et godt år og en god oplevelse. Jeg rangerer ham som en af de bedste spillere, jeg nogensinde har trænet.

Se også: TV: Zlatan overfaldet af kærlig fan

Måske er Jose Mourinho ude i et taktisk ærinde med sin skamros, som også kom den franske klub og dens træner til del.

- PSG’s træner er god, og det samme er ånden i byen, ligesom Parc de Princes altid er et smukt sted at spille. Klubbens investering gennem de seneste to år har været fantastisk, og det samme gælder deres valg af spillere.

Se også: Zlatan sørger for rekordbonus i PSG

På den anden side lægger Zlatan Ibrahimovic favoritværdigheden over på Chelsea.

-Vi skal spille mod et stort hold og har intet at tabe. Kampen bliver en stor test for os, siger han og tilføjer:

- Jeg har et virkelig godt forhold til Jose Mourinho.

Pep Guardiola har selv prøvet at blive ramt af det, der populært bliver kaldt Champions League- forbandelsen. Skal han endelig lykkes med at bryde den? Første skridt kan tages i aften. Foto: AP Sport og Spil I kamp mod CL-forbandelsen

Alligevel kan han godt glemme alt om at lokke Zlatan til Stamford Bridge.

- Jeg er lykkelig over at være en del af Paris Saint Germain-projektet med de store mål, og jeg tror, at min bedste chance for at vinde Champions League er med PSG, siger 32-årige Zlatan Ibrahimovic, der stadig mangler netop det trofæ i samlingen.

0 kommentarer
Vis kommentarer