Vidic: En fejl, og vi blev straffet

Alligevel tror Manchester Uniteds anfører og målscorer på endnu et mirakel i udekampen mod Bayern München

Det gamle, gennemprøvede makkerpar, Nemanja Vidid og Rio Ferdinand, fejrer førstnævntes mål mod Bayern München (Foto: AP)
Det gamle, gennemprøvede makkerpar, Nemanja Vidid og Rio Ferdinand, fejrer førstnævntes mål mod Bayern München (Foto: AP)

Han spillede selv sin måske bedste kamp i sæsonen og kronede den med et umådeligt flot hovedstødsmål i en kamp, hvor modstanderne havde bolden langt det meste af tiden. Alligevel ærgrede anfører Nemanja Vidic sig efter det uafgjorte resultat på Old Trafford:

TV: Slipper Valencia billigt for denne tackling?

- Det var en hård kamp, men vi havde et godt resultat ved 1-0. Vi stod godt på banen og var solide i defensiven. Men så laver vi en fejl og bliver straffet, sagde serberen til ITV Sport efter kvartfinalen mod Bayern München, der sluttede 1-1 efter Bastian Schweinsteigers såre fortjente udligning.

Men det var trods alt et resultat, der gødede optmimismen hos de mentalt så trængte United-folk, mente Vidic med adresse til returkampen i næste uge.

TV: Danny Welbeck brænder KÆMPEchance

- De vil have bolden meget på deres bane, så vi skal holde vores formation, men så tror jeg også, vi kan gøre det ondt.

Manager David Moyes var på linje:

- Vi ved, at vi skal score et mål på udebane, men nu ved vi, at vi har givet os selv en god mulighed, sagde skotten til samme tv-station.

TV: Bliver Man Utd snydt for 1-0-mål her?

- Spillerne gjorde det virkelig godt, og det er vi henrykte over, men det var lidt skuffende, at vi indkasserede et mål til sidst. Der var virkelig vilje til at gøre det godt i aften, og spillerne vidste, at vi var oppe mod et virkelig godt hold.

0 kommentarer
Vis kommentarer