TV: PSG tæt på at slukke Chelseas CL-drømme

Med 3-1 på Parc des Princes kommer Chelsea på en svær opgave på Stamford Bridge på tirsdag

Chelsea kommer formentlig til at kigge langt efter en plads i Champions Leagues semifinaler i denne sæson, efter de måtte tage hjem til London med et nederlag på 3-1 til Paris Saint-Germain.

Hvis Chelsea kom til Paris for at angribe hjemmeholdet fra Paris Saint-Germain, så fik de sig en brat opvågning. Zlatan og Co kom nemlig blæsende ud fra start, og det skulle give bonus.

Et indlæg ind i feltet fra Blaise Matuidi i det fjerde minut skulle bare rutineret heades væk af John Terry, men den rutinerede englænder, der scorede selvmål mod Crystal Palace i weekenden, sendte bolden lige ud i brystet på Lavezzi, der tæmmede bolden og halvflugtede den op i det nærmeste målhjørne.

Chelsea var kommet til Parc des Princes uden en decideret angriber. Forreste mand var Andre Schürrle, mens Fernando Torres og Demba Ba måtte kigge på fra bænken.

Se føringsmålet her
Lavezzi ryster Chelsea med lyn-scoring

Chelsea havde svært ved at komme ind i kampen og kom slet ikke frem til målchancer, men så var det heldigt for englænderne, at Thiago Silva besluttede sig for at begå et uhyre klodset straffespark på Oscar efter 26 minutter.

Det satte Eden Hazard sikkert ind, og lidt overraskende stod det så helt lige igen.

Chelsea havde bolden mest i kampens første tredjedel, men det var dog stadig PSG, der skabte chancerne, og de havde det med at falde til Lavezzi, der i den første halve time totalt overskyggede Zlatan Ibrahimovic.

Billedet begyndte dog stille og roligt at ændre sig, og Chelsea begyndte at få spillet til at glide bedre. Det betød gæsterne begyndte at nærme sig reelle chancer, hvor den største kom til Eden Hazard, der dog måtte se sin flugter ramme den fjerneste stolpe.

Se også: TV: Real Madrid får revanche - knuser Dortmund

PSG kunne ikke rigtig tilspille sig de store chancer i denne fase af kampen, men i halvlegenes sidste minutter gled Gary Cahill i Chelseas straffesparksfelt og fik taget Edinson Cavani med i faldet. Dommerens fløjte forblev tavs til stor utilfredshed for både Cavani og Thiago Silva, der hele vejen ud til pausen diskuterede med dommeren.

Anden halvleg startede næsten som første. Efter den første håndfuld minutter smed Matuidi en bold ind i feltet mopd Lavezzi, men denne gang fik argentineren ikke scoret – hans hovedstød gik lige over mål.

Kampen blev hvis ikke en taktisk affære så et slag om midtbanen, og anden halvleg druknede ikke ligefrem i de store målchancer.

Se også: Skræktal: Så ringe var Marouane Fellaini

Det er dog aldrig helt kedeligt, når David Luiz er på banen, og brasilianeren fik sat lidt krydderi på kampen, da han efter 60 minutter kom til at sende bolden i eget net, og så var PSG i front igen.

Kort efter rendte Zlatan ind i noget, der lignede en forstrækning eller en fiber i baglåret, og så var hans kamp færdig. Ind kom Lucas i svenskerens sted, men heller ikke han formåede at lyse op på Park des Princes.

Resten af opgøret kom Chelsea ikke i nærheden af at finde det udlignende mål.

PSG var dog ikke færdige endnu, og i dommerens overtid lukkede og slukkede Javier Pastore ballet, da han scorede til 3-1 efter en flot soloaktion.

Se Chelsea udligne til 1-1 her
Vigtigt Chelsea-mål: Her udligner Hazard på straffespark

Spørgsmålet er så, om den scoring også lukkede og slukkede for Chelsea Champions League-drømme, for London-klubben får det svært på Stamdford Bridge, hvor de skal score minimum to gange for at komme videre til semifinalerne.

Jagten på de to scoringer kommer dog til at efterlade plads bagude til en PSG-mandskab, der ikke ligefrem mangler offensiv kvalitet.

Returopgøret spilles på tirsdag kl 20.45.

0 kommentarer
Vis kommentarer