Rooney i forsvar: Han kunne have skadet mig

Wayne Rooney mener ikke, at der var tale om film, da Bastian Schweinsteiger modtog sit andet gule kort i tirsdagens Champions League-kamp

Bastian Schweinsteiger er tydeligvis utilfreds med Wayne Rooney, da han bliver vist ud tirsdag aften i Manchester. (Foto: AP)
Bastian Schweinsteiger er tydeligvis utilfreds med Wayne Rooney, da han bliver vist ud tirsdag aften i Manchester. (Foto: AP)

Manchester United hentede tirsdag aften et godkendt resultat hjemme op Old Trafford, da Bayern München måtte forlade det engelske med 1-1 i bagagen.

Returopgøret på Allianz Arena er derfor helt åben, men tyskerne må klare sig uden midtbanegeneralen Bastian Schweinsteiger. 

Den tyske landsholdsspiller blev i de døende minutter præsenteret for sit andet gule kort i kampen efter en forseelse på United-stjernen Wayne Rooney.

Billederne afslørede efterfølgende, at der ikke var meget kontakt, og Schweinsteiger var da heller ikke tilfreds med Rooneys teatralske fald og dommerens efterfølgende kendelse.

Alligevel afviser Rooney, at han forsøgte at filme i situationen.

- Jeg ønsker ikke at fortælle, hvad han (Schweinstegier, red.) sagde til mig, men jeg mener, at der var frispark. Han kunne have skadet mig. Han kom med knopperne forrest, og dommeren gav ham en advarsel, så det er ikke min beslutning.

- Det er aldrig rart at se nogen blive vist ud. Jeg forsøgte at undgå at blive skadet, og dommeren var nødt til at træffe en beslutning, siger Wayne Rooney ifølge The Guardian.

Bayern München må i returopgøret også undvære Javi Martinez, der afsoner karantæne, men heldigvis for Pep Guardiola har han atter brasilianske Dante tilbage til opgøret. 

0 kommentarer
Vis kommentarer