Se det dramatiske øjeblik: CL-stjerner tæt på slåskamp

Edinson Cavani og David Luiz røg pludselig på hinanden under onsdagens Champions League-kamp

Edinson Cavani og David Luiz tæt på at komme i infight (Foto: AP)
Edinson Cavani og David Luiz tæt på at komme i infight (Foto: AP)

Der var knald på under onsdagens Champions League-brag i Paris mellem Zlatans PSG og Mourinhos Chelsea. Og især David Luiz kom i fokus.

Allerede efter to minutter smed han bolden væk på midten af banen, og på det efterfølgende angreb scorede PSG. Chelsea fik udlignet, men så scorede David Luiz selvmål, inden han var tæt på at blive udvist.

Mod slutningen af kampen gik han alt for voldsomt ind i en tackling på PSG-angriber Edinson Cavani, og da han efterfølgende også provokerede Cavani, fik uruguayeren nok og skubbede Chelsea-forsvarsspilleren væk.

Havde det ikke været for en hurtigt tænkende Laurent Blanc - Paris Saint-Germains træner - kunne det have endt i total slåskamp. Men franskmanden fik lagt sig imellem de to ophidsede kamphaner og skubbet dem i hvert sit 'ringhjørne'.

Højdepunkterne fra PSG-Chelsea

PSG-Chelsea: 3-1: Se højdepunkterne fra første halvleg

PSG-Chelsea: 3-1: Se højdepunkterne fra anden halvleg

Dommer Milorad Mazic og dennes assistenter fik dog styr på situationen og uddelte et gult kort til hver af de to implicerede. Du kan se den ophedede episode i toppen af artiklen.

Paris vandt kampen 3-1 og har et fint udgangspunkt inden returkampen i næste uge. Zlatan Ibrahimovic går dog glip af kampen, da han måtte gå ud midt i 2. halvleg med en lårskade. Du kan se målene - her i blandt nogle virkelige perler - fra kampen ved at klikke dig videre i toppen af artiklen.

I onsdagens anden kvartfinale vandt Real Madrid 3-0 over Dortmund. Den kamp kan du se højdepunkter fra herunder.
Real-Dortmund: 3-0 - Se alle målene her

0 kommentarer
Vis kommentarer