United vil sprænge banken for Bayern-spiller

David Moyes vil have Toni Kroos, selv om Bayern München ikke vil sælge, og i følge Daily Mirror vil de gøre ham til klubbens største indkøb i historien

Toni Kroos i jubel med sine kollegaer i Bayern-trøjen, da storklubben sidste uge sikrede sig det tyske mesterskab. (Foto: AP)
Toni Kroos i jubel med sine kollegaer i Bayern-trøjen, da storklubben sidste uge sikrede sig det tyske mesterskab. (Foto: AP)

Bayern München har slået fast, at Toni Kroos også spiller i klubben i næste sæson, men Manchester United-manager David Moyes er tilsyneladende så forhippet på at få Kroos til England, at han vil sætte transferrekord for at få ham.

I følge Daily Mirror vil Manchester United forsøge at lokke Bayern til at sælge Kroos til sommer ved at byde svimlende 40 millioner pund - godt 360 millioner kroner - for Bayerns midtbanemand, der ofte har fået sorteper, når Pep Guardiola har uddelt startopstillingskort i denne sæson.

Toni Kroos har da også hidtil afvist at forlænge sin kontrakt med Bayern München, der udløber i 2015, hvorfor det vil give god mening at sælge ham til sommer, hvis han altså slet ikke er til at overtale til at forlænge.

Bayern og Kroos spillede tirsdag aften Champions League-kamp mod United på Old Trafford, hvor Kroos selvfølgelig blev spurgt til linket til de engelske mestre.

- Det er et smukt stadion, men jeg tilhører Bayern München, og det er godt.

0 kommentarer
Vis kommentarer