Klopp stolt af sine spillere trods exit

Dortmund-træner Jürgen Klopp mener, at Dortmund onsdag var et forbillede for alle hold, der taber første kamp 3-0

Selv om det ikke lykkedes Dortmund at gå videre, er træner Jürgen Klopp stolt af sine spillere comeback. (Foto: AP/Frank Augstein)
Selv om det ikke lykkedes Dortmund at gå videre, er træner Jürgen Klopp stolt af sine spillere comeback. (Foto: AP/Frank Augstein)

Der var en verden til forskel på den indsats, Dortmund-spillerne leverede tirsdag aften hjemme mod Real Madrid i forhold til den første kamp i Real Madrid sidste uge.

Det påpegede en skuffet, men trods alt afklaret Dortmund-træner Jürgen Klopp efter 2-0-sejren, der lige akkurat ikke var nok til videre avancement.

- Gutterne ville bare gå videre. Det formåede vi ikke at vise i Madrid, men i dag var vi i stand til at vise det 100 procent.

- Du kan lave en video af vores kamp og vise den til alle hold, der taber en første kamp 3-0, sagde Jürgen Klopp til UEFA.

Se også: Tæt på sensationen: Dortmund brændte chancerne

Han var stolt af sine spillere og den attitude, de viste på trods af, at det glippede at komme i semifinalen.

- Da jeg highfivede vores skadede spiller Neven Subotic efter kampen, så fortalte han mig, hvor stolt han er over at være en del af dette hold. Det er præcis sådan, jeg også ser på det.

Se også: TV: Jubel? Nej, det var et taktikmøde ...

Også forsvarsspiller Mats Hummels var stolt over kampen, men ærgerlig over, at det ikke lige lykkedes at score det ene afgørende mål mere.

- Folk vil ikke glemme vores kamp lige med det samme.

- Vi kunne have gennemført et af de største comebacks i fodboldens historie. Det er ærgerligt, at det ikke lykkedes, sagde han.

0 kommentarer
Vis kommentarer