Moyes: Rooney spiller mod Bayern

Wayne Rooney bliver klar til aftenens Champions League-brag mod Bayern München på trods af den tåskade, han pådrog sig i den første kamp

Wayne Rooney stiller til start på Allianz Arena. (Foto: AP)
Wayne Rooney stiller til start på Allianz Arena. (Foto: AP)

Wayne Rooney fik en tåskade i det første Champions League-opgør mod Bayern München i sidste uge og missede derfor weekendens 4-0 sejr over Newcastle. Han har været tvivlsom til det sidste op til aftenens returkamp på Allianz Arena i München, men Rooney spiller. Det forsikrer manager David Moyes.

Atlético Madrid-målmand Thibaut Courtois har haft godt styr på Barcelonas Lionel Messi i de seneste opgør mellem de spanske klubber. I aften mødes de igen i kvartfinalen i Champions League. (Foto: AP/Emilio Morenatti) Sport og Spil Han er Messis onde ånd

- Han spiller helt sikkert. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få ham på banen. Han har ikke trænet hele ugen, men han er villig til at få en indsprøjtning før kampen. Vi har ikke gjort noget forkert medicinsk. Han har karakter. Hvis han er stålsat på at spiller, lader vi ham gøre det, siger Moyes i følge Sky Sports.

Se også: Klopp: Vis vores kamp til alle, der taber 3-0

Dermed kommer Mancheter Uniteds største stjerne altså på banen i en kamp, hvor Robin van Persie som bekendt er skadet, og hvor Juan Mata ikke er spilleberettiget, da han har spillet Champions League for Chelsea i denne sæson.

Se også: TV: Så tæt var Dortmund på sensationen

Manchester United og Bayern München spillede 1-1 i den første kamp på Old Trafford. Bayern må undvære skadede Thiago Alcantara samt Javi Martinez og Bastian Schweinsteiger, der er ude med karantæne.

0 kommentarer
Vis kommentarer