Atletico i ekstase: Vi har en fantastisk trup

Atletico Madrids træner Diego Simeone sender roserne videre til sine spillere efter sejren over Barcelona

(Foto: AP/Paul White)
(Foto: AP/Paul White)

Med 1-0-sejren over Barcelona onsdag aften gør Atlético Madrid for første gang i 40 år sit indtog i semifinalen i Champions League.

Siden han kom til klubben i julen 2011, har træner Diego Simeone skabt et hold, der hører til blandt kontinentets allerbedste. Men argentineren lader roserne gå videre til sine spillere.

- Vi er her i dag takket være en fantastisk trup, som vi har samlet gennem de sidste to og et halvt år. De tror på det, de gør. Vi er ikke her på grund af mig, siger Diego Simeone til 3+.

- Vi slog Barcelona, fordi vi spillede hurtigt og aggressivt. Vi havde tre afslutninger på træværket, og efter målet forsvarede vi os flot, siger han.

Se også: AV Barca: Intet svar på lynscoring

Det var midtbanespilleren Koke, der sendte tilhængerne på Vicente Calderon på den anden ende med sit mål efter fem minutters spil.

- Det var et meget vigtigt mål, der gav os sejren og skaffede os i semifinalen. Holdet har arbejdet utroligt hårdt i de to kampe. Vi løb virkelig meget og spillede begge kampe, som vi gerne ville, siger Koke ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Jeg mener, det var en klar sejr. Men med de fans i ryggen er det også meget svært for os at tabe her, lyder det fra Atléticos matchvinder.

Der bliver trukket lod til semifinalen i Nyon på fredag, hvor Atlético enten kan møde Chelsea, Bayern München eller Real Madrid.

0 kommentarer
Vis kommentarer