Chelsea: Vi fik det som vi ville

Den tyske midtbanespiller Andre Schürrle oplyser, at Chelsea gik benhårdt efter at holde Atlético fra scoring

Andre Schürrle (th.) i duel med Atleticos Filipe Luis. (Foto: AP/Paul White)
Andre Schürrle (th.) i duel med Atleticos Filipe Luis. (Foto: AP/Paul White)

Chelsea fik det, som holdet gerne ville, da det tirsdag lykkedes briterne at spille 0-0 på udebane mod Atlético Madrid i det første semifinaleopgør i Champions League.

Indskifteren Andre Schürrle slår fast, at det uafgjorte resultat giver Chelsea gode chancer for at avancere til finalen, når de to hold tørner sammen igen på Stamford Bridge på onsdag i næste uge.

- Det her var, hvad vi kom efter. Vi fik ikke nogen mål imod os og kom herfra med et godt resultat. Vi ved, hvad vi kan gøre på Stamford Bridge, og nu håber jeg, at vi går videre, siger tyskeren ifølge TV3+.

Det var tydeligt, at Chelsea-manager José Mourinho havde lagt en særdeles defensiv plan i den spanske hovedstad. De engelske gæster skabte stort set ikke nogen chancer.

Se også: Mourinho fik sin nullert med hjem

Atlético Madrid var mest nærgående i det sidste kvarter, hvor Andre Schürrle var kommet på banen i stedet for Chelseas anfører John Terry, der måtte udgå med en skade.

- Det var en hård kamp, og det blev, som vi forventede. Men vi fik ikke nogen mål imod os, og det var vigtigt, gentager Schürrle.

Chelsea måtte efter et kvarter udskifte målmand Petr Cech med en skade. Schürrle oplyser, at det sandsynligvis drejer sig om en skulderskade.

- Han havde noget med skulderen. Jeg ved ikke nøjagtig hvad, men jeg håber, at han kan spille i vores næste kamp, siger den tyske midtbanespiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer